VIDEO ⟩ "Mūsu saikne nekad nepazudīs." Aktieris Ģirts Liuziniks atklāj savas pirmās laulības šķiršanas aizkulises

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktieris Ģirts Liuziniks sarunu šovā "Zilonis studijā" ar citiem dalībniekiem tērzēja par tēmu šķiršanās. Komentējot lēmumu šķirt savu pirmo laulību, Ģirts atzīst – viena pagale nedeg un situācijā, kad laulātie pieņēmuši lēmumu katram iet savu ceļu, meklēt vainīgos, pēc viņa domām, ir nejēdzīgi.

Kā zināms, aktieris šī gada vasarā otro reizi kļuva par precētu vīru, par sievu apņemot aktrisi Lieni Sebri. Liuzinikam izšķirties ar pirmo sievu un divu dēlu mammu Metu bija izdevies tik rāmi, ka viņa bija viena no kāzu viesiem.

"Mēs vienkārši nolēmām, ka tālāk ir jādara tā, kā mēs esam lēmuši. Mums ir divi kopīgi dēli (Everts un Knuts), un mēs viņus ārkārtīgi mīlam, līdz ar to es esmu pateicīgs sievai par šiem diviem dēliem, viņa ir pateicīga man. Mūsu saikne nekad nepazudīs," stāsta Ģirts.

Jautāts, vai piedzīvojis brīdi, kad sapratis, ka nemaz negrib šķirties, Ģirts atbild apstiprinoši. "Tas jau nenotiek vienā mirklī. Vispār es nevienam neieteiktu šķirties – tas nav viegli, tas ir jāpārsver.

Es neesmu priecīgs, ka es te šovakar esmu tieši par šo tēmu, es ar to nelepojos. Bet kā ir, tā ir," saka Ģirts.

Viņš uzskata, ka šķiršanos arī nevajag vilkt garā garumā un sevi mānīt, ka varbūt, pamēģinot vēlreiz sakārtot attiecības, viss atkal būs kārtībā.

"Mēs vienojāmies, ka bērniem ir vajadzīgs laiks, kad mamma ar tēti ir kopā ar viņiem. To mēs zinām, jūtam un saprotam, un man nav vispār nekādas sajūtas, ka man grūti ir būt kopā ar bijušo sievu un kopā bērniem un pavadīt ar viņiem laiku.

Mana tagadēja sieva arī saka: "Protams, jums ir vajadzīgs tas laiks, jūs esat tā ģimenīte." Tā tam ir jābūt. Ir ļoti svarīgi – ja tev ir jauns partneris, ka viņš to atbalsta," stāsta aktieris.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka par Lienes un Ģirta attiecībām plašākai publikai kļuva zināms 2016. gada pavasarī, kad pāris jau kopā sāka apmeklēt publiskus pasākumus, lai gan runas par abu attiecībām jau bija izskanējušas krietni agrāk.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu