Atklājas, kāpēc gandrīz nenotika Kambalu kāzas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Joprojām "karsts" temats ir Kambalu kāzas. Iepriekš izskanēja, ka tās gandrīz nenotika. Nu tapis zināms, kāds tam bija iemesls, un tas atspoguļots šova "Slavenības. Bez filtra" speciālizlaidumā.

"Pirmskāzu dienā daudz kas nebija izdarīts. Mums nebija līdz galam sarunāts dīdžejs, nebija saskaņota mūzika. Kaspars visu dienu gulēja, un es visu pārņēmu savās rokās," stāstīja Olga. "Jā, Kaspars neiespringst, jo zina, ka sieva visu izdarīs."

Pošoties lielajai dienai, Olga atklāja, ka neuzticas vizāžistiem, tāpēc meikapu klāja pati, kas drīz vien tika pabojāts asaru dēļ.

Kā jau Kambalu pārim, arī kāzu diena nepagāja bez izaicinājumiem. Kāzu rītā Kambalu mājās izcēlās pamatīgs strīds, kas Olgai pamatīgi uzsita pa nerviem. Viņa ne tikai izplūda asarās, bet izteica arī vēlmi atcelt kāzas.

"Negribu es šitās stulbās kāzas. Kaut kāds b*in cirks vienkārši."

Olgu no sirds aizvainoja meitu attieksme. Olga kratīja sirdi Kasparam, raudot gaužas asaras: "Tās loses nevar savākties un guļ gultā. Man jau vakar pietika stresa to visu organizēt.

Man tie nav svētki, es neatpūšos. Man visu laiku ir viens vienīgs stress."

Kā zināms, kāzas notika, un jau piektdienas, 28. oktobra, vakarā Kambalas vēlreiz apliecināja savu mīlestību dieva un draugu priekšā.

Foto: Kambalu kāzu aizkulises.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gadā. Kambalas pirmoreiz gredzenus mija pirms gada, kovidlaikā, kad vērienīgas svinības nebija iespējamas, tāpēc laulību ceremonija notika intīmā divvientulībā - Jūrmalas dzimtsarakstu nodaļā. Nu abi vēlējās kāzas nosvinēt ar šiku, kas, kā redzams, izdevās. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu