Pugačova ar Galkinu apsverot iespēju atkal izmantot surogātmātes pakalpojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ maxgalkinru

Krievu medijos izskan spekulācijas par to, ka primadonna Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins plāno kļūt par vecākiem vēl kādam bērnam. Pāris prātojot atkārtoti vērsties pie surogātmātes.

Krievijas presē teikts, ka abiem vēl esot palicis nepieciešamais ģenētiskais materiāls, kas nodots glabāšanā gadsimta sākumā. Izplānots arī tas, ka mazulis varētu dzimt Izraēlā.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka pāra ģimenē aug dvīņi - Garijs un Jeļizaveta, kurus pasaulē surogātmāte laida 2013. gada septembrī.

Allai arī ir pieaugusi meita dziedātāja un aktrise Kristina Orbakaite, kura nāca pasaulē laulībā ar lietuviešu cirka mākslinieku Mikolu Orbaku.

Pugačovai šobrīd ir 73 gadi, savukārt Galkinam 46.

Pērn krievu humorists Maksims Galkins un estrādes dīva Alla Pugačova atzīmēja 10. kāzu gadadienu un 20 gadu kopābūšanu. TVNET tiešsaistes žurnāls "Klik" apkopoja trīs galvenos iemeslus, kāpēc joprojām tiek apšaubīts abu mīlasstāsts.

Pēdējā informācija liecina, ka Pugačova ar bērniem šobrīd atrodas Izraēlā, savukārt Galkins joprojām turpina koncerttūri, apbraukājot Eiropas valstis. Martā viņš dosies tūrē uz ASV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu