"Mans treniņtērps maksā varbūt vairāk nekā dažam uzvalks." Kambalas atbild kritiķiem par izvēlētajiem kāzu tērpiem (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Plašu rezonansi raisīja Kaspara Kambalas paziņojums, ka arī šajās kāzās ar Olgu viņš pie altāra devās īpaši darinātā samta treniņtērpā, kas līdz pat ceremonijai tika turēts slepenībā. Pāris skaidro apģērba izvēli un atbild kritiķiem.

"Mans treniņtērps maksā varbūt vairāk nekā dažam uzvalks. Tas ir mans uzvalks."

Samta treniņtērpu papildināja ne tikai jauni sporta apavi, bet arī zeķes ar mikimausiem. Kasparam ir arī tetovējums ar mikimausu, un tam ir īpaša nozīme. Viņš reiz skaidroja, ka mikimauss simbolizē atmiņas par kopā pavadīto laiku ar mammu: "Atceros, ka viņa aizveda mani uz kādu "Disney" filmu. Pēc tās es sāku zīmēt mikimausus, arī vienmēr zīmējot atceros par vecomāti. Zīmējot viņai apsveikumus, vienmēr uzzīmēju arī mikimausu."

Arī vairāki viesi solidarizējās ar Kasparu, uz kāzām ierodoties vienādos sporta tērpos. Turklāt tiem pie krūtīm bija īpaša uzlīme - zīmols "KK" ar zelta kroni virs burtiem.

Olga savukārt bija tērpusies kā princese - baltā kāzu kleitā, ar plīvuru un īpašu matu rotu. Viņa kāzu rītā atklāja, ka šī ir trešā reize, kad viņa tērpjas kāzu kleitā, un tieši šī kleita viņai ir vismīļākā. "Precoties pirmajā reizē, man bija forša kleita, bet mani nospieda radinieki, sakot, ka tik grezna kleita nav vajadzīga. Jauna biju, paklausīju. Precoties otro reizi, man bija forša minikleita, tā, kā gribēja Kaspars.

Un tagad ir kleita, kuru gribu es."

Foto: Kambalu greznās ceremonijas aizkulises.

Pirmskāzu fotosesijā Olga pozēja savā pērnajā kāzu kleitā un elegantā plīvurā, bet Kaspars, par pārsteigumu faniem, izvēlējās uzvalku – tiesa, bez krekla, tikai ar žaketi, visu skatam atsedzot savu torsu.

Foto: Kambalu pirmskāzu fotosesija.

Atgādinām, ka Kambalas gredzenus mija pirms gada, kovidlaikā, kad vērienīgas svinības nebija iespējamas, tāpēc laulību ceremonija notika intīmā divvientulībā - Jūrmalas dzimtsarakstu nodaļā. Toreiz Kasparam mugurā bija balts treniņtērps, savukārt Olgai skaista minikleita, kas izcēla viņas auguma detaļas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kambala (@olgakambala)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gadā.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu