Kambalas soctīklos nobloķē visus draugus, kuri neieradās uz viņu kāzām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ olgakambala

Izskatās, ka kopš kāzām Kambalu ģimenes draugu loks kļuvis krietni mazāks. Kaspars veicis revīziju soctīklos, nobloķējot lielu daļu no draugu loka. Tam par iemeslu ir atteikums ierasties uz svinībām pēdējā brīdī.

Kāzu priekšvakarā Kambalu pāris vienu pēc otra sākuši saņemt ziņas no draugiem ar dažādiem iemesliem, kāpēc tomēr neieradīsies uz kāzām.

Lieki piebilst, ka tik nekorekta rīcība raisījusi pamatīgas dusmas. "Mums bija uzaicināti 50 cilvēki, un vakar vienkārši puse "es nevaru, es saslimu, a man darbs... Beigās Kaspars reāli nobloķēja tos cilvēkus! Bļin, ja tā būtu mājas ballīte... Bet tajā restorānā viss ir saskaitīts, katrai personai speciāli gatavojam... Nu tas viss nav tāpat," dusmas neslēpa Olga.

"Tie viesi, kuri atteica piedalīties mūsu kāzās, - viņi visi ir nobloķēti!"

Izveidojusies arī nepatīkama pārpratuma situācija ar kādu ļoti populāru izklaides mākslinieku, proti, Verku Serdjučku. Kāds no viesiem bija solījis dāvanā Verkas Serdjučkas uzstāšanos, taču pats pēdējā brīdī tomēr uz kāzām nav ieradies un, kā izrādās, – nav samaksājis arī māksliniekam par uzstāšanos. Arī šis draugs tika nobloķēts.

"Tā Verka Serdjučka man rakstīja un zvanīja: "Mans honorārs ir tāds un tāds." Viņš mani presēja ar jautājumiem, vai ierasties. Ko man bija teikt - nu, nāc, tikai tev par to nemaksās. Pēc tam arī zvanīja un teica, ka atnāks, ja es samaksāšu 500 eiro. Es atbildēju, lai runā ar to, kas bija pasūtījis, jo uzstāšanās bija paredzēta kā dāvana."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kāzas draudēja izgāzties, jo Olga kāzu rītā bija tik nokaitināta un sāpināta, ka vēlējās šo pasākumu atcelt. Tomēr pēc tam, kad mugurā uzvilkta līgavas kleita, garastāvoklis uzlabojās un viņa devās uz svinīgo ceremoniju, kur atkal Kambalas viens otram teica jāvārdu.

Foto: Kambalu šikās kāzas.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu