VIDEO ⟩ "Es vienā brīdī pamatīgi sabruku." Dziedātāja Patrisha atklāti par piedzīvoto vardarbību skolā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Dziedātāja Patrisha (īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča), viesojoties raidījumā "Zilonis studijā", atklāti stāsta par to, cik sāpīgs bijis skolas laiks, kad viņa tika apcelta. 

Lai gan daudziem skolā pavadītie gadi ir viens no skaistākajiem laikiem dzīvē, ne gluži to pašu var apgalvot dziedātāja Patrisha.

"Tas laikam bija pārmaiņu periods, kad visi no pamatskolēniem pārtop par jau pieaugušākiem cilvēkiem. Visiem sāk kaut kas veidoties, izaugt, sākas fiziskā izskata salīdzināšana. Man tajā posmā nebija tam laika. Man nebija laika domāt par to, kurai meitenei lielāks dibens," stāsta Patrīcija un piebilst, ka tieši tā tika vērtēti cilvēki – puiši meitenes vērtēja pēc fiziskajiem dotumiem.

Tolaik Patrisha sāka darboties mūzikā un par to saņēma nievājošu attieksmi no skolas biedriem. "Man šad tad bija jāaizbrauc līdz kādai televīzijas studijai vai uz kādu radio parunāt, līdz ar to tika nokavētas pāris stundas skolā, un, atbraucot atpakaļ uz stundām, ko es varu nenokavēt, tajās piedalīties, mani sagaidīja ar neforšiem vārdiem, kas bija jūtami skaudīgi:

"Re kur mums ieradusies popularitātes kalngals", "Re kur baigā dziedātāja"," atceras Patrīcija.

Patrīcija atklāj, ka skolā piedzīvojusi ne tikai emocionālo, bet arī fizisko vardarbību, un par to baidījās kādam stāstīt.

"Es naktis negulēju, jo man nākamajā dienā bija jāiet uz skolu, un es nezināju, kas atkal var notikt. Varbūt bija kādi cilvēki, kuri pamanīja, kuriem ar to konkrēto cilvēku pašiem bija kāda izrēķināšanās bijusi.

Es vienā brīdī pamatīgi sabruku, un vecāki to pamanīja, jo es arī darīju sev fiziski pāri.

"Vecāki teica: "Viss, tev ir jāsāk mums stāstīt, kas notiek.""

Protams, ir milzīgas bailes, kā tas viss izvērtīsies tālāk, jo nezini, vai kļūs labāk vai sliktāk. Gaidīju, kad pats viss atrisināsies, jo šķita, ka citu palīdzība un iesaistīšanās varētu kaut ko saasināt," stāsta dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu