VIDEO Sieviete Igaunijā skraidīja basām kājām, iesmidzināja piparu gāzi garāmgājēja sejā un ar nozagtu automašīnu ietriecās kokā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdienas, 1. novembra, rītā Igaunijas pilsētā Tartu notika incidents. Kāda jauna sieviete, skrienot basām kājām, kādam cilvēkam iesmidzināja piparu gāzi sejā un ar nozagtu automašīnu ietriecās kokā, vēsta medijs "Postimees".

Šie notikumi norisinājās Supilinnā otrdienas rītā starp astoņiem un deviņiem. Kāda baskāje iepūta piparu aerosolu autovadītājam sejā pa viņa automašīnas logu. Pēc nodarījuma sieviete aizbēga un nozaga Land Rover SUV no Marja ielas.

Nozagtā transportlīdzekļa īpašnieks teica, ka transportlīdzekļa motora pārsegs bija atvērts, jo tajā laikā notika remonts, un tāpēc atslēgas atradās transportlīdzekļa aizdedzē. Kamēr automašīnas īpašnieks mainīja ģeneratora siksnu, sieviete paspēja iedarbināt automašīnu un aizbraukt, neraugoties uz to, ka siksnas nebija.

Automašīnas īpašnieks dzinās pakaļ savam auto pa Supilinas ielām ar citu transportlīdzekli. To darot, viņš ziņoja policijai par automašīnas zādzību.

Īpašnieks uz dažām minūtēm pazaudēja nozagto automašīnu no redzesloka, bet, braucot ap Supilinn, viņš pamanīja, ka viņa automašīna ir ietriekusies kokā aiz Dziedāšanas lauka. Policija tur ieradās neilgi pēc negadījuma.

Likumsargi aizturēja 25 gadus veco auto zagli. Izrādījās, ka sievietei nebija arī autovadītāja apliecības. Tā kā sieviete uzvedās neadekvāti, policija viņu nogādāja medicīnas iestādē. Sākotnēji nodarījuma motīvi bija neskaidri, taču noskaidrots, ka sieviete pirms auto zādzības mēģinājusi iekļūt vēl pāris transportlīdzekļos. Precīzi visa incidenta apstākļi tiks noskaidroti kriminālprocesa laikā.

Ģimene, kas bija kļuvusi par automašīnas laupīšanas upuriem, bija ļoti pārsteigta par šo incidentu. Automašīnas nolaupīšana šajā rajonā nav izplatīta parādība, nemaz nerunājot par to, ka automašīnas laupītāja acīmredzami ir nestabils cilvēks, kurš skraida apkārt basām kājām un smidzina piparu gāzi.

Tajā pašā laikā, pēc Tartu iedzīvotāju domām, ir paveicies, ka šajā negadījumā neviens nav smagi cietis, ņemot vērā, ka jaunā sieviete uzvedās neadekvāti un brauca pa ielām ar zagtu automašīnu laikā, kad mātes un tēvi ved savus bērnus uz skolu un bērnudārzu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu