VIDEO ⟩ "Tikai skalpelis uz purna." Kremļa propagandists Solovjovs pazemo igauņu modeli (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdienas, 31. oktobra, vakarā Kremļa kontrolētajā TV kanālā "Rossija-1" raidījumā "Vakars ar Vladimiru Solovjovu" tika veltīti skarbi apvainojumi igauņu modelei un skaistumkonkursu dalībniecei, raksta igauņu medijs "Limon". 

Propagandisti parādīja izgriezumu no igauņu raidījuma "Limon LIVE", kurā raidījuma viešņa, igauņu titulētā skaistule Anna Mikkonena atklāj, ka veikusi DNS testu, lai pierādītu savam tēvam, ka viņai nav krievu asiņu. Šis fragments pamatīgi saniknojis Kremļa marionetes, kas viņai veltīja ļoti skarbus vārdus. 

Video: Solovjovs ēterā pazemo igauņu modeli

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā modele ir zaudējusi daudz draugu, galvenokārt tos, kuri dzīvo Krievijā. Mikkonena sākotnēji mēģinājusi glābt attiecības ar savu tēvu. Tomēr situācija kļuvusi absurda, un viņa veica DNS testu, lai pierādītu savu etnisko piederību.

"Lai pierādītu viņam, ka mums nav nekā krieviska," Anna skaidroja. "Bet arī tas nepalīdzēja. Viņš joprojām sevi uzskata par krievu!

Tieši šie igauņu modeles vārdi nopietni aizvainoja Krievijas propagandistu Solovjovu.

"Mana meitene, viss, kas jums ir, tas ir tikai skalpelis uz purna, kas, iespējams, no skaistās sejas reiz izgrieza šo izmisuma masku," sacīja Solovjovs.

Pazemojošā diskusija par modeli no Igaunijas turpinājās, cita starpā nepareizi izrunājot meitenes uzvārdu.

"Limon" atspēko propagandistu teikto, norādot, ka Mikonena nekad nav izmantojusi plastiskā ķirurga pakalpojumus.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu