Kašers atkal dzied. Klausītāju vērtējumam nodots videoklips dziesmai "Es dzirdu mājas" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ kasher_bb

Multimākslinieks un TV šova "Dejot ar zvaigzni" dalībnieks Kašers (īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins) klausītāju vērtējumam nodevis videoklipu dziesmai "Es dzirdu mājas".

Videoklipu idejas pie Kaspara atnākušas caur meditācijām un sapņiem. "Videoklipā uz spoguļa plosta atspoguļoju savu dzīvi. Dzīves laikā esmu uzaudzējis bruņas, kuras man palīdz tikt cauri dažādām situācijām un sāpēm.

Ikdienā ļoti bieži slēpjos aiz bruņām, aiz sevis paša izveidotā pozitīvā Kašera tēla,

bet pienāk brīdis, kad kaut vai uz mirkli gribas šīs bruņas noraut, vienkārši būt Kasparam un, ļaujoties dzīves straumei, plūst uz priekšu. Taču, velkot bruņas vienu pēc otras nost, cilvēks gribot negribot atkailinās, ļaujas sevis ķidāšanai, sevis atrašanai un pieņemšanai," intervijā TV3 izklaide atzīmē Kaspars.

Teksta un mūzikas autors ir pats Kaspars Blūms-Blūmanis. 

Video: "Es dzirdu mājas".

Vaicāts, vai sevi redz kā mūziķi, viņš atbild: "Nākotnē noteikti neraugos klausītājam ierastu koncertu virzienā, vēlos radīt piedzīvojumus ar pievienotām vērtībām. Vairāk sevi redzu kā koncepta mākslinieku, tajā svarīga loma ir gan piedzīvojuma vietai, sajūtām, atmosfērai, gan vizuālajam risinājumam."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu