"Bija liela mīlestība." Diāna Kubasova pirmo reizi runā par savu izjukušo laulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influncere Diāna Kubasova, viesojoties Dž. Dž. Džilindžera "YouTube" raidījumā "Dž. Spot", pirmo reizi atklāti runāja par attiecību tēmu. Viņa atklāja arī to, kāpēc izjuka viņas laulība ar Mārtiņu Tenbergu.

Abi apprecējās mazāk nekā gadu pēc iepazīšanās un laulībā pavadīja vien divus gadus. "Attiecībās, manuprāt, ir jābūt tad, ja abiem ir vienāds dzīves ceļš," saka Kubasova.

Sākumā abi viens otram pielāgojušies, taču sapratuši, ka tas tā nestrādā. "Vai nu nevajag tik ātri precēties, vai ir godīgi jāizliek visas kārtis un jāizrunā - šādas ir manas vērtības, tas ir tas, ko un kā es gribu," tā Kubasova.

Viņa norāda, ka sākotnēji šķiršanās nav bijusi draudzīga. "Sākumā ne. Tāpēc, ka bija liela mīlestība. Es biju gatava pielāgoties, bet, kad otrs cilvēks nav gatavs vispār necik pievienoties... Es nevaru visu savu dzīvi mainīt un pielāgoties. Es sākumā sēdēju mājās, savā zelta krātiņā, sākumā tas bija ok, kad bija rozā briļļu periods."

Raidījumā Kubasova dod mājienu, ka viņas bijušais vīrs vēlējies, lai viņa sēdētu mājās.  Tāpat esot bijuši iebildumi par to, kādas fotogrāfijas viņa publicē sociālajos tīklos. 

"Es uzskatu, ka mums nesakrita dzīves ceļi un dzīves vīzijas, uz kurieni mēs gribējām iet," secina Kubasova, uzsverot, ka neko nenožēlo, jo tā bijusi skaista mīlestība. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Kubasova laulības gredzenus mija ar Mārtiņu Tenbergu 2017. gadā. Laulība bija īsa, tā ilga apmēram divus gadus.

Raidījumā atklājās arī tas, ka pēc šķiršanās viņa iebrauca "grāvī", satiekot cilvēku, kuram bija vairākas "sejas". Plašāk ar stāstu var iepazīties, lasot zemāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu