Santa Lasmane atklāti par plastisko ķirurģiju un par veikto operāciju, no kuras cenšas atrunāt citas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: wavebreakmedia/Shutterstock

Digitālā satura autore Santa Lasmane līdz šim veikusi deviņas plastiskās operācijas, nerunājot nemaz par botulīna un fillera injekcijām. TV3 sarunu šovā "Zilonis studijā" viņa atklāti stāsta par paveiktajām operācijām, kā arī par vienu vienīgo, ko pati veikusi, bet nevienam neiesaka.

"Palielināt dibenu ir ļoti, ļoti sāpīgi. Mēnesi nedrīkst sēdēt un uz muguras gulēt. Un tieši tāpat uz tualeti nevar aiziet sēdus. Mācījos būt vīrietis, iejutos vīrieša lomā…” stāsta Santa Lasmane. "Rehabilitācijas periods, tas, kā tu jūties, sāpes un diskomforts ir ļoti drausmīgs, patiesībā."

Kāpēc nevar aiziet uz fitnesa zāli, uzkačāt to dupsi un iztikt bez tām sāpēm? Uz šo raidījuma vadītājas Agneses Drunkas jautājumu Santa atklāj, ka nav tā, ka viņas pirmais ceļš ved uz plastiskā ķirurga klīniku.

"Esmu cilvēks, kas pirms katras operācijas meklē lētākos un visiem pieejamākos ceļus,” saka Santa. "Ir izmēģināti simtiem krēmi, kuri sola izlīdzināt grumbas - nav vēl izdomāts tāds krēms, ticiet man."

Arī ceļš uz pilnīgāku dibena formu nācis pēc kārtīgas piestrādāšanas. "Pirms šīs operācijas biju ļoti aktīva trenažieru zāles apmeklētāja, ar kājām, trenējot dibenu, stūmu smagākus svarus kā jebkurš vīrietis zālē. Man ir tāds teicamnieces sindroms – man vienmēr ir jāizdara vislabāk, pat, ja man ir jāsalīdzinās ar vīriešiem. Ar treneri to darīju piecas reizes nedēļā – bet neauga.

Kā dakteris man teica: "Ko tu tur gribēji izaudzēt? Tev tā muskuļa kā tāda tur praktiski nav, viņš ir ļoti maziņš. Tu varēji darīt jebko, bet tev tā dibena nebūtu.""

Kopumā Santai Lasmanei veiktas deviņas plastiskās operācijas – četras sejai, piecas ķermenim. Sejai veikta augšējo un apakšējo plakstiņu korekcija, deguna piekoriģēšana un sejas vidusdaļas liftings. Veikta arī krūšu korekcija, ko nācies atkārtot, jo, neklausot dakteriem, Santa pēc krūšu korekcijas pārāk ātri palikusi stāvoklī. Vēl Santai veikta vēdera plastika pēc dzemdībām, tauku atsūkšana un dibena palielināšana.

Operāciju rētas praktiski ir neredzamas, stāsta Santa - mūsdienu ķirurģijā tās ir mazas, baltas svītriņas, kuras cilvēkam, kas nezina, kur jāskatās, nav redzamas. Santa saka: reizēm cilvēki, kuri zina, ka viņa veikusi plastiskās operācija jautā: kas tad tev ir darīts? Neko nevar redzēt! "Tāpēc, ka darīts, ļoti pietuvināti dabiskajam – bet, lai izskatās labāk," Santa paskaidro.

Par plastiskajām operācijām parasti pieņemts domāt kā par ļoti dārgām. Santa neslēpj: ja būtu jāskaita ieguldījums sevī, tas būtu ļoti, ļoti labas mašīnas vērtībā, bet - tas darīts ir padsmit gadu laikā, ne vienā reizē.

Santa Lasmane par savām plastiskajām operācijām runā brīvi un saka: "Tā ir kaut kāda stigma sabiedrībā, ka ir kauns to atzīt. Matus vai nagus pieaudzēt, ielikt zobu implantus – tas ir tieši tas pats, tikai cenas ziņā pieejamāks un vienkāršāk novēršams."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu