"Viņš vienmēr dabū to, ko grib." Olga Kambala par seksa lomu laulībā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ olgakambala

Viesojoties "STV Pirmā!" rubrikā "Kad satiekas Viņš un Viņa", Olga Kambala tika iztaujāta par seksuālo dzīvi, taču, lai cik Olga būtu atklāta par visiem citiem jautājumiem, par seksuālo dzīvi viņa nelabprāt publiski runā. 

Tika izspēlēta spēle, kurā bija jāizvelk kāda tematiska kārts. Olga izvilka "sekss" un   jautājumu, kā vērtē savu seksa dzīvi no 1 līdz 10. Viņa vairījās atbildēt, vien sakot: "Kā man nepatīk atbildēt uz šiem jautājumiem..."

Raidījuma vadītājs vaicāja, kas ir foršākais viņas seksuālajā dzīvē, uz ko Olga atbildēja: "Foršākais ir tas, ka tas ir mūsu, ko mēs negribam nevienam rādīt."

Olga atklāja, ka reizēm pietiek, ka vīrs pamasē viņai kājas, lai vēlāk ļautos intīmiem priekiem. Lai gan vienmēr tas tā nav, Olga paziņo: "Viņš vienmēr dabū to, ko grib."

Olga ar Kasparu seksuālo dzīvi neplāno, tajā viņi ir brīvi. Viņa pieļauj, ja mājās būtu mazi bērni, iespējams, nāktos to plānot. Mājās ir arī noteikumi, kas jāievēro. "Bērniem mūsu istabā ir aizliegts nākt." Ieviesto noteikumu dēļ nav gadījies tikt iztraucētiem kādā intīmā brīdī. Guļamistaba ir pāra privātā telpa, kas pieder tikai viņiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka nupat pāris otrreiz viens otram teica jāvārdu, kas kļuvis par vienu no apspriestākajiem notikumiem šogad. 

Foto: Kambalu šikās kāzas.

Atgādinām, ka Kambalas gredzenus mija pirms gada, kovidlaikā, kad vērienīgas svinības nebija iespējamas, tāpēc laulību ceremonija notika intīmā divvientulībā - Jūrmalas dzimtsarakstu nodaļā. 

Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gadā.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu