Trīsgadīga meitenīte kļuvusi par pasaules čempioni lēkāšanā pa peļķēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zsolt Biczo/Shutterstock

Anglijā jau 10. reizi notiek konkurss, kurā piedalās gan bērni, gan pieaugušie, – tas ir pasaules Pa peļķēm lēkāšanas čempionāts, ko organizē Vikstīdas atrakciju un izklaides parks Keteringā. Šī gada uzvarētāja ir trīsgadīgā angļu meitenīte Luna no Northemptonas, ziņo BBC.

Konkursa dalībniekiem jāiesniedz video ar savu peļķēs lēkāšanu, un tiek novērtēta gan lēkāšana, gan entuziasms, gan tas, cik lielas šļakatas saceļ lēkātājs.

Tiesneši Lunai piešķīra pirmo vietu viņas entuziasma, milzu šļakatu, kā arī lielā dubļu daudzuma dēļ – meitenīte lēkājot pamanījās notašķīties no galvas līdz kājām!

Lunas mamma Zoja Ruda paskaidro: "Lunai vienkārši patīk peļķes."

Šīgada čempionāta otro un trešo vietu ieguva piecgadīgais Olivers un četrus gadus vecā Emīlija. Īpašu balvu par sasniegumiem žūrija piešķīra astoņpadsmitgadīgajai Nikolai Kviramai, kas iesniedza video, kurā redzama ripināmies pa peļķēm un strautiem netālu no savām mājām Ričmondā, Virdžīnijā, ASV.

Vikstīdas parka pārstāve Megana Raita BBC sacīja: "Mēs esam pārsteigti par lielo pieteikumu skaitu, ko šogad esam saņēmuši. Acīmredzot cilvēkiem ir ļoti jautri, un tas arī ir konkursa mērķis."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu