Girgensona pārstāvētā "Sabres" zaudē "Hurricanes" hokejistiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons.
Zemgus Girgensons. Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība piektdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 3:5 (2:2, 0:1, 1:2) piekāpās Karolīnas "Hurricanes" komandai, pretiniekiem izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

"Hurricanes" uzvaru kaldināja Somijas uzbrucējs Sebastians Aho, kurš piedalījās četros no pieciem mājinieku gūtajiem vārtiem, izceļoties ar "hat-trick" un vienu rezultatīvu piespēli. Martinam Nečasam bija vārti un divas rezultatīvas piespēles, tāpat viesus pārspēja Jesperi Kotkaniemi.

"Sabres" vienībai vārtus guva Džeikobs Braisons, Viktors Ūlofsons un Rasmuss Dalīns.

Bufalo vienība Ziemeļkarolīnas hokejistus no pēdējām 11 savstarpējām spēlēm pārspējusi tikai vienu reizi.

Girgensons piektdienas mačā uz ledus bija 11 minūtes un 16 sekundes, no tām vienu minūti un 57 sekundes spēlējot mazākumā. Latviešu hokejists vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Šajā sezonā Girgensons 11 mačos guvis divus vārtus, atdevis divas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Sabres" ar 14 punktiem 11 mačos ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Hurricanes" ar 17 punktiem 11 cīņās ir otrajā pozīcijā šajā konferencē.

Pirms četru mājas spēļu sērijas "Sabres" sestdien viesosies pie Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu