11 bērni no astoņiem dažādiem vīriešiem. Tas ir apzināts lēmums, saka bērnu mamma (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fidorai no Memfisas, ASV, ir 11 bērni no astoņiem dažādiem vīriešiem. Savā vietnes "TikTok" kontā viņa publicē gan video ar savas lielās ģimenes ikdienas dzīvi, gan atbildes uz sekotāju jautājumiem. Protams, arī interneta troļļu netrūkst. Kādā video Fidora reizi par visām reizēm paskaidro visiem to, kāpēc ģimenē ir astoņi tēti.

Viņa paskaidro, ka šādu ģimenes plānošanas modeli izvēlējusies apzināti, lai viņas bērni nekad nepaliktu bez tēva. Matemātika ir vienkārša.

"Viena lieta, ko man ir apnicis paskaidrot, ir tas, kāpēc ir astoņi tēti. Labi, es jums šo vienreiz paskaidrošu, lai vairāk nerastos nekādi jautājumi," saka Fidora. "Ja jums ir viens un jūs atņemat vienu, jums ir nulle. Bet, ja jums ir astoņi un jūs atņemat trīs, jums joprojām ir pieci."

"Ja maniem bērniem būtu tikai viens tēvs un ja viņš aizietu vai nomirtu, mani bērni paliktu bez tēva. Bet, ja man ir astoņi bērnu tēvi un trīs no viņiem mūs pamestu vai nomirtu, maniem bērniem joprojām būtu pieci tēti," viņa paskaidro videoklipa komentāru sadaļā.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi🍭

Nākamajā videoklipā Fidora atbild komentētājam, kurš jautā: "Meiten, kāpēc?" Fidora saka: kāpēc lai bērniem būtu tikai viens tētis, ja viņiem var būt pieci un vairāk tēti?

Atbildot uz jautājumu, kur viņa atrod vīriešus, ar kuriem radīt bērnus, Fidora ar ļoti nopietnu seju apgalvo, ka parasti izmanto tikai sludinājumu portālus vai reklāmas stendus. "Ziniet, tomēr nekas pārāk ekstrēms," viņa piebilst. Joks, protams.

@phieudoraa Replying to @paulahanleylara ♬ original sound - PhiPhi🍭

Viņai ir daudz fanu, bet tikpat daudz arī tādu, kuri viņu troļļo un apšauba viņas ģimenes plānošanas un bērnu audzināšanas metodes. Šķiet, tieši troļļotājiem par godu Fidora kādā video paziņojusi, ka vēlas vēl 19 bērnu, lai sasniegtu apaļu skaitli – 30. Viņai patīk jokot. Galu galā ģimenē ar 11 bērniem un astoņiem tētiem humora sajūta ir obligāta.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu