FOTO Vandalis Lietuvā aplīmējis automašīnu ar mēnešreižu paketēm un uz spoguļiem uzkarinājis apakšbikses (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aculiecinieka foto/15min

Oktobra beigās Lietuvā sociālajos tīklos plašu rezonansi izraisīja fotogrāfija ar kādu vieglo automašīnu, kas tikusi pamatīgi apgānīta, vēsta portāls "15min".

Kāda iedzīvotāja 24. oktobra rītā Ķēdaiņos, Republikas ielā iemūžināja BMW spēkratu, kas aplīmēts ar mēnešreižu paketēm un uz auto spoguļiem uzkārtas apakšbikses.

"Atriebība, attēls šokējošs," pie pievienotā foto sociālajos tīklos rakstīja aculieciniece.

"Cik es noprotu, tad automašīna pieder sievietei. Viņas māte man uzrakstīja un teica, lai dzēšu attēlu laukā. Ja tas netikšot darīts, tad mani gaidot problēmas. Man teica, ka es aizskarot viņas meitu. Teicu, ka tā nav, jo publiski mašīnas numurs nav redzams," norādīja foto autore.

Foto strauji izplatījies sociālajos tīklos, un daudzi cilvēki komentāros dalījušies ar savām versijām par to, kāpēc auto tā apķēpāts.

Kāds no iedzīvotājiem pauda viedokli, ka, iespējams, tā bijusi vecmeitu vai vecpuišu ballīte. Iespējams, to paveicis vai paveikusi kāda greizsirdīga sieviete vai vīrietis.

Cits iedzīvotājs prātoja, vai uz paketēm ir īstas asinis, jo tādā gadījumā tās būtu jākrāj kādu laiku. Savukārt kāda persona uz šo atbildēja, ka tā varot būt arī tikai krāsa.

Daudzi cilvēki gan pieturējās pie versijas, ka auto apķēpāts atriebības nolūkā.

Policija ziņoja, ka 24. oktobrī tā saņēmusi iesniegumu par šo incidentu un ir sākusi lietas izmeklēšanu, lai noskaidrotu apstākļus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu