"Dinai viņš varēja būt spēlīte." Jānis Zuzāns netic bijušās sievas un Gadzāna mīlasstāstam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zuzānu pāris 2019. gadā.
Zuzānu pāris 2019. gadā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns, viesojoties Dž. Dž. Džilindžera "YouTube" raidījumā "Dž. Spot", vairāk pastāstīja par šķiršanos no sievas Dinas Zuzānes, kā arī izteica atklātu viedokli par viņas jauniņo mīļoto, par kura esamību plašāka publika uzzināja vien pēc viņas nāves.

Pēc miljonāres, mecenātes un mākslas kolekcionāres Dinas Zuzānes nāves atklājās, ka mūža nogali viņa pavadīja kopā ar savu 30 gadus jaunāko mīļoto Gunti Gadzānu. Viņš vairākās intervijās stāstīja par abu attiecībām, un kādā no tām pat apgalvoja, ka Dina nedrīkstēja no jauna precēties, citādi zaudētu visu. 

Gadzāna publiskos izteikumus komentēja Zuzāns "Dž. Spot": "Mums bija šķiršanās līgums, kurā bija teikts, ka es Dinai izmaksāju uzturnaudu - gana lielu, un tas viss darbojas līdz brīdim, kamēr viņa stājas jaunās laulības attiecībās. Nu, loģiski, ja viņai ir citas attiecības, tad arī tam cilvēkam būtu viņa jāuztur." Zuzāns noliedz Gadzāna teikto par to, ka Dina nedrīkstētu no jauna precēties.

Zuzāns arī izteica savu viedokli par Gadzānu, kas tika dēvēts par Dinas mūža nogales mīlestību: "Zini, man šķiet tā - ja tam cilvēkam tiešām sāpētu, viņš paklusētu. Šis nav īstais laiks lai runātu." 

Zuzāns mīlasstāstam netic: "Es neticu. Es gan negribu par viņu neko daudz runāt, satiku viņu vien bērēs uz pusstundu, bet man radās savs priekšstats. Man ir sajūta, ka puisis dzīvo savā iedomu pasaulē.

Es viņu neuztveru nopietni. Man liekas, ka viņš ir tāds joks, jo es zinu Dinu.

Dinai viņš varēja būt tāda spēlīte, gribēja varbūt man parādīt, ka viņai jauns puisis."

Jānis gan neko daudz par Dinas privāto dzīvi nezina: "Izšķiroties mūsu dzīves kļuva katram pašam sava. Mēs nejaucāmies savstarpējās attiecībās, bet mēs tikāmies - šad un tad paēdām pusdienas, tikāmies bērnu un mazbērnu ballītēs, tikāmies Ziemassvētkos. Mūsu attiecības es visnotaļ varēju nosaukt par labām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 30. septembrī aizsaulē devās mākslas kolekcionāre, uzņēmēja Dina Zuzāne. Bijušais vīrs Jānis Zuzāns pauda, ka nāves iemesls bija trombs, nāve bijusi pēkšņa.

2021. gadā Dina ar savu bijušo vīru - miljonāru, azartspēļu zāļu saimnieku un mākslas mecenātu lēma šķirt 40 gadus ilgo laulību, kurā dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne. Zuzānu pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības sākušās jau krietni agrāk.

Zuzāne 1955. gada 2. oktobrī dzimusi Rīgā, studējusi jurisprudenci, ilgstoši vadījusi Mūkusalas mākslas salonu, kā arī piedalījusies mākslas centra "Zuzeum" koncepcijas veidošanā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu