Dzirdēja sitienus pa kāpņu telpas caurulēm un sienām. Kaimiņš izsauc policiju un palīdz izglābt 86 gadus vecu sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Facebook/Rīgas pašvaldības policija

Sestdien, 5. novembrī, ap pulksten 14.30 Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēma izsaukumu no kāda iedzīvotāja, kurš stāstīja, ka Iļģuciemā daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā no kāda dzīvokļa dzirdami sitieni pa apkures sistēmas caurulēm un sienu, sociālajā vietnē "Facebook" raksta RPP.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi pie kāpņu telpas sastapa izsaucēju, kurš informēja, ka nesen esot pārnācis mājās un izdzirdējis trokšņus, kā arī saucienus pēc palīdzības, kas radīja bažas, ka kāds no kaimiņiem atrodas bezpalīdzīgā stāvoklī.

Apsekojot kāpņu telpu, arī kārtības sargi sadzirdēja sievietes balsi, kura sauca pēc palīdzības, kā arī bija dzirdami vairāki sitieni pa sienu un apkures sistēmas caurulēm.

Uz notikuma vietu nekavējoties tika norīkots Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, kura darbinieki atvēra dzīvokļa durvis.

Noskaidrojās, ka vannas istabā atrodas 86 gadus veca sieviete, kurai no iekšpuses esot sabojājies durvju rokturis tā, ka viņa pati saviem spēkiem nespēja izkļūt no vannas istabas, tādēļ visādos veidos esot mēģinājusi saukt pēc palīdzības.

Pēc vannas istabas durvju atvēršanas sieviete tika nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests brigādes mediķiem, kuri secināja, ka viņas hospitalizācija nav nepieciešama.

RPP izsaka pateicību iedzīvotājam, kurš nebija vienaldzīgs un ziņoja par notikušo. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu