Gluzunovi atkal skandalējas TV kameru priekšā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājas un influenceres Elīnas Gluzunovas dzīves ikdienu jau atkal var vērot TV ekrānos. Jau pirmajā "Ģimene burkā" atgriešanās sērijā starp Elīnu un viņas dzīvesbiedru Artjomu izcēlās asa vārdu apmaiņa.

Kā zināms, Gluzunovu pāris pērn piedalījās šajā pašā TV projektā, taču vēlāk vairākās intervijās Elīna atklāja, ka dalība šovā nāca par sliktu viņu attiecībām, īpaši jau Artjoma jauniegūtā popularitāte.

Šī gada sākumā pāris šķīrās ar skandālu. Teju visa Latvija bija liecinieki abu šķiršanās posmam. Abu atsvešinātības laikā nāca klajā fakts, ka Artjoms patiesībā ir precējies ar citu sievieti.

Elīna nekad nav slēpusi, ka viņai ir svarīgi apprecēties, taču mīļotā vīrieša pagātnes dēļ tas šobrīd nav iespējams. Artjoms joprojām juridiski ir precējies ar kādu taizemieti un, lai arī iepriekš ziņoja, ka laulību šķirs, viss nav tik vienkārši. 

Šova jaunākajā sērijā Elīna vēršas pie dzīvesbiedra ar konkrētu jautājumu - cik tālu ir šķiršanās jautājums, uz ko viņš atbild: "Viss ir procesā." Artjoms gan pauž, ka šogad šo jautājumu varētu sakārtot.

Vaicāts, kādi tad būtu turpmākie plāni pēc šķiršanās, Artjoms pārliecinoši saka: 

"Tālākie plāni - desmit gadus vispār neprecēties!"

Elīnu šis paziņojums galīgi neiepriecina. "Tas nozīmē, ka vēl desmit gadus man ir jāgaida?!"

"Noteikti neesmu gatava gaidīt vēl desmit gadus, lai apprecētos. Es esmu skaidri pārliecināta: ja mēs ar Artjomu apprecēsimies un kaut kas tur noies greizi, tad es noteikti vairs neprecēšos, jo es uzskatu, ka sievietei ir jāprecas vienu reizi dzīvē," aizkadrā saka Elīna.

Nākamā gada jūlijā pāris svinēs savas kopdzīves 10. gadadienu, un Elīna uzskata, ka ir laiks noformēt attiecības oficiāli. 

Artjoms gan kameru priekšā īpaši nevēlas par to runāt. "Sievietēm precības ir... Es nezinu, varbūt viņa tikai to kleitu grib uzvilkt vienreiz mūžā. Attiecības jau no tā nemainās - viss paliek tāpat, mainās tikai papīrs. Ko dod tas papīrs. Ja atkal gadās pašķirties, atkal vajadzīgs ir viss tas process. Es domāju, ka labāk ir dzīvot bez tās visas birokrātijas. Ja tu mīli to otru cilvēku, kāda starpība - esat vai neesat precēti."

Artojms nevēlas izrunāt visus jautājumus, kas Elīnu dara bažīgu, un viņa zina, ka viņas spēkos nav Artjomu izmainīt. Viņa var izmainīt tikai sevi, ko arī cenšas darīt, apmeklējot psihoterapeitu.

Artjoms satrakojas, pieceļas no galda un aiziet, jo Elīna šos jautājumus pārrunā kameras priekšā. Viņš aizejot nosaka: "Pati filmējies."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu