Trīs Zodiaka zīmes, kurām šķiet, ka nelaimes vajā ik uz soļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Dzīvē pārāk bieži sākušas nākt melnās svītras, šķiet, ka nemitīgi pavada neveiksmes un nelaime? Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuras apveltītas ar sarežģītu raksturu, kā dēļ nākas iet ne tos vieglākos dzīves ceļus.

AUNS

Nevaldāma griba, nemitīgas rosības slāpes, nevēlēšanās uzklausīt pieredzējušāku cilvēku gudros padomus. Auni bieži vien neapdomīgi rīkojas, pārlieku emocionāli reaģē uz dažādām situācijām, un tas iemesls biežiem konfliktiem ar tuviniekiem un kolēģiem. Par vēl vienu negatīvu Auna īpašību var saukt ātru izdegšanu un nevēlēšanos pabeigt iesākto.

Ja pirmajā reizē ar galvu nebija iespējams izlauzties cauri sienai, šī Zodiaka zīme dažkārt zaudē interesi par notiekošo, pārstāj mēģināt atrisināt sev kādreiz svarīgu jautājumu.

Protams, šāda uzvedība bieži noved pie citu cilvēku uzticības zaudēšanas. Aunam tas var nozīmēt iegūt par vienu ienaidnieku vairāk. Tomēr viss tik slikti nemaz nav, ar Aunu jāiemācās draudzēties, tad problēmu nebūs.

VĒZIS

Atklāti, uzticīgi, vienmēr līdzjūtīgi. Vēži sapņo izārstēt visas pasaules sāpes, ļoti bieži kļūst par maldināšanas un manipulāciju upuriem. Apkārtējie mēdz izmantot savu laipnību, novelt savas problēmas uz viņu pleciem. Rezultātā šīs zīmes pārstāvji pārāk bieži nonāk nelaimē, un nav neviena, kas viņiem palīdzētu. Jo viņu draugi nemaz nav draugi.

Vēži ir atkarīgi no sarežģītām attiecībām. Tipiskiem Vēžiem vajadzētu apzināties šādu rakstura tieksmju klātbūtni un pieņemt skaidru lēmumu tās pārvarēt. Vispirms iemācieties mīlēt sevi. Tu to esi pelnījis!

SKORPIONS

Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar lielu spēku. Tomēr tas, kā tieši Skorpioni to izmanto, ir atkarīgs no viņu veiksmes pakāpes dzīvē. Ja viņi ļauj vaļu savai intuīcijai un saprot, ka apkārtējie, visticamāk, ir garā daudz vājāki, viņi var kļūt par izcilu advokātu, aktīvistu, jebkura glābšanas dienesta darbinieku vai vienkārši izcilu psihoterapeitu.

Pretējā gadījumā Skorpions pārvēršas par tirānu un aktīvi nodarbojas ar pašdisciplīnu. Redzot citos cilvēkos līdzīgas negatīvās īpašības, šīs zīmes pārstāvji cenšas tās apspiest un burtiski noslaucīt no zemes virsas. Skorpioniem nav vārda, kas apzīmē kompromisu. Un, to darot, viņi rada sev briesmīgu reputāciju.

Astrologi iesaka - izmantojiet savu spēku sevis un citu labā. Jūsu spēkos ir mainīt dzīves par 180 grādiem, uzdrīksties! 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu