"Nevajag baigi pērties par to!" Kambalas reaģē uz sacelto jezgu par "Dobeli-čuhņu" (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par "karstāko cepienu" kļuvuši uzņēmējas un realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Olgas Kambalas izteikumi, kur viņa nodēvēja Dobeli par čuhņu. Nu Olga un viņas vīrs, bijušais sportists Kaspars Kambala reaģējuši uz sacelto jezgu.

Olga Kambala vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos trešdienas vakarā vērsās pie saviem sekotājiem un Dobeles uzņēmumiem, kuri pamanījuši viņas teikto. "Paldies visiem Dobeles uzņēmējiem, ka jūs ļaujat, ka es esmu jūsu seja! Jums tik liela reklāma tika iedota!" savos "storijos" smaidot sacīja Olga Kambala.

Vēlāk gan viņa norādīja, ka saņēmusi virkni negatīvu komentāru, un neslēpa savu sašutumu par to.

Arī Olgas vīrs Kaspars Kambala iesaistījās situācijā un savos "storijos" dalījās ar vēstījumu, kurā netrūka lamuvārdu. "Sveiciens visiem Dobeles iedzīvotājiem, kas ir baigi apvainojušies, ka mana sieva kaut kādā intervijā pateica, ka Dobele - tā jau ir čuhņa. (..) Čuhņa - tas nozīmē, ka tas ir kaut kur tālu, kaut kur laukos. Tas nenozīmē, ka tur nav forši cilvēki, ka tur kaut kas nenotiek, ka tur kaut kas interesants nav... Bet jūs esat mazi!

Visa Latvija ir čuhņa īstenībā, ja salīdzina pasaules mērogā!" sacīja Kambala.

Pēc tam viņš personīgi uzrunāja tos dobelniekus, kuri izteikuši rupjus komentārus viņa sievas virzienā: "Jūs visi, čuhņas iedzīvotāji, izņemot dažus, kuri raksta paldies, ka palikāt Dobeles vārdu Latvijas kartē - tas nebija apvainojuma ziņā. 

Bet ja jūs apvainojaties, jūs parādiet savu naidu, apsaukājaties - jūs esat lohi!

(..) Nesiet [Dobeles] vārdu ar godu, lepojieties, sakiet kaut ko foršu, nevis apvainojiet un lamājieties!"

"Es spēlēju [basketbolu] Lasvegasā, Stambulā, "Real Madrid" - cilvēki nezināja par Latviju! Dobele - tā ir čuhņa!" tā Kambala.

Kambalu pāris nākamnedēļ ir gatavi doties uz Dobeli, lai izpētītu nu jau slaveno pilsētu. "Pasakiet, kas tur ir foršs - mēs aizbrauksim un parādīsim!"

Vēl pēc kāda laika Kaspars dalījās ar jaunu "storiju", kur paskaidroja savu dusmu izvirdumu. "Dārgie Dobeles iedzīvotāji! Droši vien jums ir forša pilsēta, jums tur daudz kas notiek, jums ir smukas vietas, labi cilvēki, bet ir daži, kas šovakar visu laiku lamājas un apsaukājas, es vienkārši vērsos pret viņiem un devu nedaudz pretī to, ko viņi ir pelnījuši. Dobele - man nekādas pretenzijas nav pret jums.

Čuhņa - tas nozīmē kaut ko tālu.

Par Latviju neviens nezina pasaulē! Nevajag baigi pērties par to, ka pasaka, ka jūs esat vieta kaut kur tālu, par kuru neviens nezina. Skaista, forši cilvēki, bet tad arī parādiet to! Mēs būsim pie jums pēc nedēļas!"

Jau ziņots, ka vietnē "Twitter" strauji izplatās video, kur Olga Kambala redzama podkāstā "ZiliRozā". Tajā viņa atklāj, ka kopā ar vīru, bijušo sportistu Kasparu Kambalu piedalījusies kādā izstādē Rīgā, kur tirgojusi sevis izplatītos produktus.

Viņa saka: "Mēs abi divi stāvējām pie letes, un cilvēki brauca no kaut kādām čuhņām, tur no Dobelēm..."

To pamanīja vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, piemēram, Lauris Reiniks un Dārta Daneviča. 

Mirkli vēlāk arī Dobeles uzņēmumi reaģēja uz Kambalas teikto. 

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu