Video ⟩ "Wizards" bez Porziņģa palīdzības pieveic "Mavericks"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien savainojuma dēļ nepiedalījās Kristaps Porziņģis, bet viņa pārstāvētā vienība Vašingtonas "Wizards" savā laukumā pārspēja latvieša bijušo komandu Dalasas "Mavericks".

Vašingtonas vienība uzvarēja ar 113:105 (28:34, 30:27, 29:22, 26:22), sešu spēļu mājas sēriju uzsākot ar panākumu.

"Mavericks" rindās savainojuma dēļ joprojām nespēlēja Dāvis Bertāns, bet mājinieku sastāvā bez Porziņģā nebija arī Bredlija Bīla.

Porziņģis cirkšņa savainojuma dēļ šosezon izlaida pirmo maču, savukārt Bertāns jaunajā sezonā laukumā vēl nav devies ceļgala traumas dēļ.

Lielisku sniegumu ceturtdienas spēlē nodemonstrēja "Wizards" uzbrucējs Kails Kuzma, kurš guva 36 punktus, izcīnīja 11 bumbas zem groziem un atdeva sešas rezultatīvas piespēles, kamēr Rui Hačimura mājinieku rindās izcēlās ar 23 punktiem un astoņām bumbām zem groziem.

"Mavericks" sastāvā rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Spensers Dinvidijs, bet 22 punktus guva Luka Dončičs.

"Wizards" ar sešām uzvarām 12 spēlēs pakāpās uz sesto vietu Austrumu konferencē, bet "Mavericks" ar sešiem panākumiem 11 cīņās ir septītajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Nākamos mačus Porziņģa un Bertāna komandas aizvadīs sestdien, kad "Wizards" savā laukumā uzņems Jūtas "Jazz", bet Dalasas vienība mājās spēlēs ar Portlendas "Trail Blazers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu