Pirmdienas horoskops: 14. novembris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gabor Kormany/Shutterstock

Horoskopi pirmdienai, 14. novembrim.

AUNS

Daudz darbu, bet var pēkšņi rasties jauni peļņas varianti. Esi gan apdomīgs un vispirms iedziļinies, kas tiek piedāvāts, cik enerģijas jāiegulda un kāda prognozējamā atdeve.

VĒRSIS

Nenoskaņojies uz vērienīgiem plāniem un neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Ja pēkšņi sapratīsi, ka nevari tikt galā, radīsies stress, bet to tev nevajag. Darba nedēļa īsa, paies ātri.

DVĪŅI

Mēdz teikt, ka nauda dzīvē nav galvenais, taču, ja ar ienākumiem kaut kas nav kārtībā, prāts nemierīgs. Ieskaties, kas notiek bankas kontā – vai tajā ienācis viss, kam jābūt.

VĒZIS

Jau no nedēļas pirmās dienas būsi noskaņots rīkoties enerģiski un mērķtiecīgi – pašam savs viedoklis un savs skatījums, kā risināt to vai citu jautājumu. Kolēģi respektēs.

LAUVA

Steidzami jāatrisina sarežģīti jautājumi, arī tādi, kas neietilpst tavā kompetencē un atbildības jomā. Piepūt vaigus, atroti piedurknes un ķeries pie darba. Viss izdosies.

JAUNAVA

Drošāk iet pa ierasto taku un darboties zināmā spēles laukumā. Taču zem guloša akmens ūdens neplūst un ikdienas rutīna kādā brīdī kļūst apnicīga. Vajag apsvērt jaunus plānus.

SVARI

Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta, nepiekāpies tikai mīļā miera labad. Tu ar savām idejām, mērķtiecību un nākotnes redzējumu patlaban esi uz pareizā ceļa.

SKORPIONS

Jau no paša rīta būsi darbos „līdz ausīm” un dienas gaitā pienākumu kļūs arvien vairāk. Neatliks laika pat pusdienas pārtraukumam, bet mierini sevi ar domu, ka rezultāti būs iepriecinoši.

STRĒLNIEKS

Pirmdiena sākas pozitīvi. Būsi savā elementā: smaidīgs, draudzīgs, komunikabls. Pratīsi atrast kopīgu valodu teju vai ar ikvienu. Labas iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus.

MEŽĀZIS

Parādīsi savas zināšanas un nostiprināsi autoritāti. Kolēģi taujās padomus un respektēs ieteikumus. Būsi apmierināts pats ar sevi un paveikto. Vakarā palutini sevi ar kādu tīkamu pirkumu.

ŪDENSVĪRS

Darbā iespējamas saspringtas situācijas un varbūt pat neliela intrigošana. Neiesaisties, jo – kā zināms – parasti tiek tam, kurš gadījies pa vidu. Tev savi darbi darāmi.

ZIVIS

Būsi gatavs izpalīdzēt kolēģiem, ja nepieciešams, un pretī saņemsi labus vārdus. Un ne tikai - kāds varbūt uzdāvās konfekšu kārbu vai uzaicinās pusdienās. Pozitīva diena.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu