"Nu kuģis ir aizpeldējis." Dženifera Anistone pavisam atklāti par nesekmīgajiem centieniem tikt pie bērna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

53 gadus vecā Holivudas aktrise Dženifera Anistone intervijā izdevumam "Allure" atklāti runā par to, kāpēc viņai nav bērnu.

Aktrise neslēpj, ka savā ziņā priecājas, ka iestājies klimakss un "kuģis ir aizbraucis", jo nu viņa var beigt par to domāt un koncentrēties uz citām lietām.

Dženifera atzina, ka par bērnu dzemdēšanu un ģimenes izveidi sākusi domāt vien pēc 30 gadu vecuma. Aktrise izmēģinājusi gan mākslīgo apaugļošanu, gan dzērusi ķīniešu tējas un darījusi citas lietas, kas varēja palīdzēt palikt stāvoklī. Tā aizvadīti desmit gadi.

"Patiesībā es tagad jūtu nelielu atvieglojumu, jo vairs nav šo jautājumu: "Vai es varu? Varbūt. Varbūt. Varbūt." Man par to vairs nav jādomā."

Iepriekš intervijā 53 gadus vecā Anistone atklāja, ka "vairāku gadu ilgās spekulācijas par to, vai viņa ir stāvoklī, bijis ļoti grūti izturēt".

"Es atdotu visu, ja kāds būtu pateicis – iesaldē olšūnas, izdari sev pakalpojumu.

Bet tā vietā cilvēki teica, ka esmu egoiste, bet es vienkārši rūpējos par savu karjeru. Nedod dievs sievietei būt veiksmīgai, bet nedzemdēt bērnus," pārdomās dalās aktrise.

Aktrise piebilst: lai gan dzīves ceļš nav bijis viegls, viņa ir pateicīga, ka tieši rūgtās pieredzes padarījušas viņu stipru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu