VIDEO Ukrainā smieklu lēkmi izraisa Krievijas propagandistes "labā ziņa" par Hersonu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krimas safari parka "Taigan" dibinātājs Oļegs Zubkovs publicējis video, kurā redzams, kā viņš Hersonā no zoodārza nozadzis jenotus, ēzeli un lamu, ko viņš pats dēvē par dzīvnieku "glābšanu".

Videoklipā redzams, kā zoodārza darbinieki iznes lamu no aploka un ievieto to automašīnā. Pēc tam redzams, kā Zubkovs ar rokām ķer jenotus un ieliek tos būros.

Krievijas propagandiste Anna Dolgareva savā "Telegram" kanālā dalījās ar informāciju par to, ka Krievijas karavīri no zoodārza Hersonā nozaguši jenotu. "Daudzi cilvēki man lūdza dalīties ar labām ziņām no Hersonas. Bet vienīgā labā ziņa ir tā, ka manam draugam izdevās nozagt jenotu no Hersonas zoodārza," raksta Dolgareva.

Šī progagandistes ziņa ātri izplatījās Ukrainas sociālajos medijos un kļuva par pateicīgu tematu jokdariem.

Ukraiņi atzīmēja, cik ātri ir mainījušies Krievijas armijas mērķi Ukrainā. Gandrīz deviņos kara mēnešos krievu galvenais panākums ir kāda dzīvnieka nozagšana no zoodārza.

Tāpat tiek jokots, ka jenota nolaupīšana tiek dēvēta par "militārās specoperācijas svēto mērķi".

Cilvēki soctīklos arī izteica pieņēmumu, ka ne visi krievu okupanti Ukrainā ir veļasmašīnu zagļi -  viņi var nozagt arī jenotu.

Tiek ziņots, ka Zubkovs no zoodārza nozadzis arī divas vilcenes. 

"Vilcenēm šeit būs daudz labāk: plaša teritorija, Krimas saule, turklāt pēc karantīnas viņas iegūs tēviņu. Tas bijis viņu sapnis šeit dzīvot," apgalvo Zubkovs.

Viņš piebilda, ka dzīvnieki tiks aizvesti atpakaļ, kad Krievija "reokupēs Hersonu".

Oļegs Zubkovs ir Krimas uzņēmējs un blogeris. Viņš vada "YouTube" kanālu, kuram ir 675 000 abonentu.

Krievijas iestādes regulāri ir veikušas izmeklēšanu pret Zubkovu saistībā ar pārkāpumiem "Taigan" safari parkā.

2020. gadā Zubkovs tika tiesāts lietā par lauvas uzbrukumu parka apmeklētājam. Toreiz viņš tika attaisnots. Par viņu galvoja okupētās Krimas vadītājs Sergejs Aksjonovs.

Iepriekš Ukrainas varas iestādes ziņoja, ka krievu okupanti no Hersonas Mākslas muzeja uz Simferopoli okupētajā Krimā evakuācijas gaitā aizveduši teju 15 000 eksponātu.

Jau ziņots, ka Hersona piektdien atgriezās Ukrainas kontrolē un pilsētā ienāca Ukrainas armijas vienības.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu