VIDEO "Stila patruļas" pārkāpēja lec no krēsla matu griešanas brīdī (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

"Stila patruļa" notvērusi 53 gadus veco Danutu par netīrām kediņām. Aizrādījums arī ir par oranžo mēteli. Stila inspektore Žanna Dubska kritiku izsaka arī par pārvērtību dalībnieces matiem. Matu dēļ starp šova dalībnieci un frizieri izceļas asa vārdu apmaiņa. 

Danutai ir ļoti mīļš šis oranžais mētelis, tomēr stilisti uzskata, ka par daudz nonēsāts, lai dāma ar tādu izietu sabiedrībā. Arī kedas nav pieļaujamas sievietes garderobē. 

Aplūkojot Danutas garos matus, Žanna secina, ka sievietes matu gali ir sausi un tos vajadzētu apgriezt, kam pārvērtību dalībniece kategoriski iebilst. "Es lieku sīpolu sulu matos, un tie atdzīvojas," iebilst Danuta. 

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Žannai Dubskai un "Stila patruļas" komandai pagadījies īpaši "ciets rieksts" – pie pārvērtībām tikusi 53 gadus jaunā Danute, kura lepojas ar saviem garajiem matiem. Lai arī matu rota prasās pēc pārmaiņām, Danute nav gatava jaunam griezumam un brīdī, kad frizieris ķeras pie šķērēm, burtiski izlec no krēsla, sakot, ka negrasās kļūt par klaunu un savus matus griezt neļaušot!

@1188play Kad frizieris grib nogriezt matus, bet klientei ir savs viedoklis! #stilapatruļa #pārvērtības #frizieris #1188play #stvpirma @zannadubska @ditagrauda ♬ original sound - 1188play

"Nē, desmit centimetrus neļaušu griezt. Tas ir vesels gads, tāpēc atstāsim to gadu – lai man viņš paliek!” strikti nosaka Danute un cītīgi seko līdzi, lai frizieris savu vārdu tur. Tikmēr friziermeistars Kristaps vien pacietīgi nosaka - kārtīga sieviete, zina, ko vēlas. Speciālistam jābūt uzdevumu augstumos, lai izpildītu ikviena klienta vēlmes.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Tomēr Žannai ar komandu izdodas spītnieci savaldīt un radīt skaistu un stilīgu sievieti. 

Foto: Publicitātes foto

Vairāk skaties 1188.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu