VIDEO ⟩ Raimonds Pauls par to, vai būs pēdējais koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ik pa laikam izskan ziņas, ka maestro Raimonds Pauls aiziet no lielās skatuves, bet viņš joprojām turpina spēlēt. Tāpat kā sportisti, arī mūziķi savu karjeru nobeidz ar pēdējo koncertu. Pauls intervijā tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāj, vai par tādu domā. 

"Es jau eju visu laiku, man pašam jau neērti. Viena lieta ir, ka tu iesaisties koncerttūrēs. Man pašam gan par to nav sevišķi ērti runāt, bet, redziet, tajos laukos, ja viņi ņem koncertu, bieži vien viņi nosauc manu uzvārdu, ka viņi tikai tādā kombinācijā ņems. Ja es atteikšos, tad tiem pārējiem arī atkritīs tas darbs. Un laukos tagad tie kultūras namu vadītāji ir ļoti jūtīgi, viņiem katra kapeika ir jāizrēķina. Es ar to galīgi negribētu spekulēt, nē.

Protams, ka jau arī tīri fiziski es jūtu, ka, velns parāvis, grūti ir koncentrēties.

Viņš gan ir pārliecināts, ka rīkot speciāli koncertu, lai paziņotu par karjeras beigām, ir nevajadzīgi un lieki: "Priekš kam man vajadzīgas tās emocijas, ka es iziešu ārā un teikšu: "Es eju prom", un tad es gaidīšu, ka kāds sāks raudāt un kāds bļaus: "Neej!" Tas jau būtu vesels teātris. Var jau arī klusi aiziet, tu vienkārši vairs nepiedalies un beidz to lietu. Negribētos tādu spekulāciju, bet kaut kā vienmēr netīšām tā iznāk."

Pilnu interviju ar maestro par ģimeni, skatuvi, atmiņām - siltām un skaudrām - lasi tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu