"Bija mistiski." Aktieris Andris Bērziņš par to, kā liktenis viņu saveda kopā ar mūža mīlu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktieris Andris Bērziņš un viņa mīļotā Inese Gūtmane.
Aktieris Andris Bērziņš un viņa mīļotā Inese Gūtmane. Foto: Paula Čurkste/LETA

Aktieris Andris Bērziņš un viņa mīļotā Inese Gūtmane nupat nosvinējuši apaļu jubileju – apritējuši desmit gadi, kopš viņi pirmo reizi kopīgi iznāca sabiedrībā kā pāris. Izdevumam "Privātā Dzīve" mīlnieki pastāstīja, kā nespēja pretoties liktenim.

"Cik maz tomēr laimei vajag," izdevumam "Privātā Dzīve" teic Bērziņš. Kopdzīves gadadienā sievai uzdāvinājis elektrību un plauktus zaptes burkām pagrabā.

Viņš un māksliniece Inese Gūtmane ir pazīstami jau teju 40 gadus, taču tikai pirms 10 gadiem sāka dzīvot zem viena jumta. Pirmo reizi kā pāris sabiedrībā iznāca 2012. gada 16. oktobrī.

"Satikāmies 1983. gadā. Kādreiz pretī čekai Stabu ielā bija Lietišķās mākslas vidusskola. Togad mūs, dziedošo aktieru ansambli "Mūžīgais unisons" uzaicināja 1. septembrī sveikt jaunās studentes. Pēc koncerta pie manis ieradās smuks meitēns ar baltām mārtiņrozēm.

Pieņēmu ziedus, aizvilku viņu aiz lielas un resnas kolonnas un pateicībā iedevu skaistu skūpstu," atminas Andris.

"Bija mistiski, it kā Dievs gadu desmitiem mūs ar deguniem bāztu kopā. Gājām pa ielu un visu laiku netīšām satikām viens otru.

Lai arī abi izjutuši simpātijas viens pret otru, Andris bijis precēts cilvēks, un arī Inese kādu laiku bijusi pie vīra. Nespējot turēties pretī liktenim, aktieris un māksliniece nolēma vairāk neslēpties un izgāja kopā sabiedrībā. 

Pēc tam sekoja skandaloza Bērziņa un viņa sievas Lenvijas Sīles šķiršanās.

"Šķiršanās no sievas Lenvijas Sīles bija gara un nepatīkama. Pagāja vairāki gadi, tiesājoties ar bijušo kundzi, lai no manas tolaik 270 eiro pensijas man neatņem 140 un es nepaliktu pliks un nabags," saka Andris.

Bērziņš un Gūtmane 2015. gada 17. oktobrī apprecējās. "Pat nespēju iedomāties, ka mēs kaut uz dienu varētu būt šķirti," mīļi par abu attiecībām izsakās Bērziņš.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 15. novembrī.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu