Pēc Ronaldu "eksplozijas" tiešajā ēterā Mančestras "United" saņēmusi amizantu piedāvājumu par Portugāles zvaigzni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "United" pēc asās kritikas no Krištianu Ronaldu puses, visticamāk, vēlēsies futbolistu pārdot kādai citai komandai. Slavenais klubs jau ir saņēmis visnotaļ amizantu piedāvājumu.

Krištianu Ronaldu garā sarunā ar Pīrsu Morganu pirms došanās uz Pasaules kausa finālturnīru paspēja pilnībā iznīcināt attiecības ar savu pašreizējo klubu Mančestras "United".

Futbolists norādīja, ka kopš sera Aleksa Fergusona aiziešanas klubā nav redzējis progresu, atklāja, ka neciena komandas pašreizējo treneri, kā arī uzsvēra, ka jūtas nodots.

Ilggadējais "United" aizsargs Rio Ferdinands uzskata, ka Ronaldu atpakaļ ceļa uz klubu vairs neesot un tieši to futbolists ar minēto interviju vēlējies panākt. Tas nozīmē, ka "United", visticamāk, vēlēsies Portugāles spīdekli pārdot. Tiesa, publiskajā telpā vairākkārt izskanējusi informācija, ka "United" gluži netiekot apmētāti ar piedāvājumiem.

Šādā situācijā savu iespēju izmēģināja Anglijas pēc spēka ceturtās līgas klubs Blitas "Spartans".

"Sveiki, Mančestras "United". Dzirdējām, ka Krištianu Ronaldu meklē pāreju [uz citu klubu]. Mēs viņu no jums savāksim par pinti [alus] un pīrādziņu," teikts "Spartans" "Twitter" kontā.

Ņemot vērā Ronaldu nesenos izteikumus, nevar izslēgt iespēju, ka "United" no uzbrucēja būs jāšķiras par baltu velti. "Spartans" ir gatavi likt galdā vismaz kaut ko...

Šajā sezonā Ronaldu Anglijas premjerlīgā laukumā ir izgājis 10 mačos, izceļoties tikai ar vienu vārtu guvumu. Leģendārais futbolists gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā pārstāvēs Portugāles valstsvienību, aizvadot savu, visticamāk, pēdējo finālturnīru.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu