"Patīk tas, ko redzu spogulī." Liene Ušakova atklāti par visu, ko sevī mākslīgi uzlabojusi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Lena Usakova

Radio balss, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova pēc ilgākas prombūtnes atkal atgriezusies publiskajā telpā. Viņa izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja vairāk par sava izskata uzlabošanu, kas padara viņu tik pamanāmu.

Liene neslēpj, ka lielu daļu no nopelnītās naudas ieguldījusi sava izskata uzlabošanā. Plastiskās operācijas viņa lielākoties veikusi Latvijā. "Šo to gan esmu darījusi arī Sanktpēterburgā," viņa pastāsta.

Nesen tikusi pie jaunām krūtīm. "Pirms tam man bija DD izmērs, šobrīd varētu būt E izmērs.

Man ļoti patīk tas, kā es šobrīd izskatos. Patīk tas, ko redzu spogulī. Esmu veikusi vairākas krūšu operācijas un

ļoti labi saprotu – tas, kas man liekas normāls, vairākumam latviešu, iespējams, šķiet galīgi anormāls.

Man vienkārši ir citi skaistuma standarti. Esmu par proporcijām. No regulāras sportošanas man ir diezgan masīvas kājas, kā arī plati pleci un liels krūškurvis, tāpēc varu atļauties likt lielākus krūšu implantus. Citai sievietei šis izmērs varbūt izskatītos astronomisks, bet man tas ir proporcionāls," pārliecināta ir Ušakova.

Nesen veikusi arī liposakciju un nabas korekciju. "Līdz šim domāju, ka man neko tādu nevajag, jo kopš 19 gadu vecuma regulāri darbojos sporta zālē. Taču arī trenētiem cilvēkiem ķermenī ir vietiņas, no kurām tauku slānītis nenāk nost. Man tāds bija vēders un sāni. Īstenībā operācija ir tikai tāds ķirsītis uz tortes. Punktiņš, ko uzliec uz i beigās, kad esi gana daudz strādājusi ar savu ķermeni. Ķirurgs palīdz atbrīvoties no tā, kur sports netiek galā."

Regulāri viņa apmeklē arī kosmetologu. "Esmu krustu šķērsu izstaigājusi visus Rīgas salonus. Sievietēm varu ieteikt – neejiet pie pirmā, ko izmet reklāmas, jo tieši tādi bieži uztaisa zilas permanentās uzacis, ar kurām pēc tam staigā gadiem."

Lūpām viņa izvēlējusies permanento grimu. Tāpat arī uzacīm un skropstu līnijai. "Es injicēju arī fillerus un reizi pāris mēnešos profilakses nolūkos lietoju sejai lipolītiķus," atklāj Liene, kura lepojas arī ar pieaudzētajiem matiem un skropstām.

Vaicāta, kur ņem naudu gana dārgajai sevis uzlabošanai, viņa teic, ka pēdējos gadus diezgan aktīvi braukājusi uz Dubaiju, kur pelnījusi ar dziedāšanu. Zināms, ka šobrīd Ušakova strādā naktsklubā "Gold School", kur viņa rūpējas par apmeklētāju labsajūtu pie galdiņiem.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 8. novembra numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu