Katrīne Sauliete atklāj bildinājuma detaļas un parāda saderināšanās gredzenu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/ queen_kachinja

Influencere Katrīne Sauliete nupat paziņoja par saderināšanos ar savu mīļoto vīrieti - pilotu Pēteri Vasiļevski. Nu viņa atklāj detaļas par romantisko bildinājumu Parīzē un to, vai plāno pēc kāzām pieņemt Pētera uzvārdu.

Katrīne atklāj, ka viņai iepriekš tika vaicāts, vai, viņasprāt, bildinājums varētu izskanēt viņas dzimšanas dienā, brauciena uz Parīzi laikā. "Domāju, ka ne jau dzimšanas dienā, jo viņš nav tāds klišejisks. Beigās izrādījās, ka viņš gribēja tāds būt."

Vaicāta, vai mainīs uzvārdu pēc kāzām, viņa saka: "Nāksies."

"Varbūt soctīklos es atstāšu kā ir, jo tā mani zina un atrod."

Viņa arī parādīja savu saderināšanās gredzenu. Lūk!

Raidījuma "Ģimene burkā" epizodē Katrīne Sauliete parāda savu saderināšanās gredzenu.
Raidījuma "Ģimene burkā" epizodē Katrīne Sauliete parāda savu saderināšanās gredzenu. Foto: Ekrānuzņēmums

Katrīne stāstīja, ka Pēteris šo mirkli bija izsapņojis mazliet citādāk, domādams, ka abi tur būs divi vien, taču, ņemot vērā to, ka Eifeļa tornis ir Parīzes apmeklētākais tūrisma objekts, visapkārt bijuši tūristi, pārdevēji. Tomēr tieši Eifeļa torņa pakājē bildinājums izskanēja.

Viņa soctīklos publiskoja romantisku video, saviem 56,7 tūkstošiem sekotāju paziņojot par saderināšanos.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Katrīne  šī gada 3. maijā ar pilotu Pēteri Vasiļevski nosvinēja kopābūšanas otro gadadienu. Pazīstamā influencere ir hokejista Kaspara Saulieša bijusī sieva. Viņiem ir kopīgas divas meitas.

Sauliete ir arī viena no Krievijas kompānijas "NL International" preču izplatītājām, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete vairākkārt uzsvērusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu