Septiņas Zodiaka zīmes, kurām 2023. gadā ir potenciāls satikt savu mūža mīlestību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Astrologi nosaukuši septiņas Zodiaka zīmes, kurām gaidāmais 2023. gads nesīs liktenīgas tikšanās personīgajā dzīvē.

AUNS

Auni no gada sākuma jutīs pastiprinātu interesi par sevi no pretējā dzimuma puses. Vasarā var notikt LIKTENĪGĀ romantiska iepazīšanās. Attiecības var būt tik straujas, ka līdz gada beigām šīs Zodiaka zīmes pārstāvji sāks gatavoties kāzām.

DVĪŅI

Dvīņi 2023. gadā atvadīsies no cilvēkiem, kuri nav pelnījuši vietu viņu dzīvē. Vilšanās un nodevības sāpes nomainīs romantika un mīlestība. Vasarā iespējama iepazīšanās ar kādu interesantu cilvēku, kurā Dvīņi atpazīs savu dvēseles palīgu.

LAUVA

Lauvai nākamais gads mīlestības ziņā būs viens no laimīgākajiem. Viņus sagaida liktenīga iepazīšanās, kas atnesīs emociju vētru. Tas var notikt neplānota atvaļinājuma laikā.

SVARI

Svariem jaunais gads nesīs stabilitāti un drošību personīgajā frontē, par ko viņi sapņoja. Iespējams, attiecību atgriešanās no pagātnes, kuras tiks pārdomātas un sasniegs jaunu līmeni. Iespējams, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji apprecēsies septembrī-oktobrī.

SKORPIONS

Skorpioni īstu mīlestību, iespējams, satiks rudens sākumā. Notikumiem ir potenciāls risināsies tik strauji, ka līdz gada beigām viņi var sākt domāt par laulībām.

STRĒLNIEKS

Strēlniekus gaida romantiski piedzīvojumi, īpaši martā – aprīlī. Viņiem ir svarīgi izrādīt drosmi un nebaidīties izkāpt no savas komforta zonas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji satiks cilvēku, kurš sapratīs viņu vērtību un centīsies padarīt viņu vēl laimīgāku.

ZIVIS

Astrologi iesaka Zivīm biežāk apmeklēt saviesīgus pasākumus. Tieši tur viņiem ir iespēja satikt savu dvēseles palīgu. Vasara šīs zīmes pārstāvjiem izvērtīsies par mīlestības un romantikas periodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu