Sestdienas horoskops: 19. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: alexanderon/Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 19. novembrim.

AUNS

Attiecībās ar mīļoto cilvēku gādā par saskaņu un nestrīdies par visādiem niekiem. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas un krāsainas emocijas. Dzīve ir skaista!

VĒRSIS

Šodien labi atpūties, izgulies, apdari saimniecības darbus. Lai diena rit nesteidzīgi. Var būt neliels satraukums par nepadarītiem darbiem vai neatrisinātiem jautājumiem. Par to domāsi rīt!

DVĪŅI

Sazinies ar draugiem. Sirsnīgā sarunā var ieskanēties arī kāda lietišķā nots un rasties laba biznesa ideja. Attiecībās ģimenē vai ar mīļoto daudz sirsnības un mīlestības.

VĒZIS

Mājās jāgādā par saticību, nevajag emocionāli reaģēt par katru nieku. Jaunas pazīšanās izvērtē un katru labu cilvēku tūdaļ neuzskati par sirsnīgāko draugu.

LAUVA

Ar prieku ķersies pie spodrības pasākumiem: uzposīsi mājokli, revidēsi skapjus, sakopsi āra teritoriju u.tml. Iespējams, būs vēlme izmēģināt kādu jaunu, ekstravagantu ēdiena recepti.

JAUNAVA

Jāvelta uzmanība sirdslietām. Palutini mīļoto un pretī saņemsi sirsnīgas emocijas. Brīvajiem ļaudīm iespējami aizraujoši piedzīvojumi, kas pārvēršas stāstā ar turpinājumu.

SVARI

Ģimeniska diena. No sirds izrunājies ar savām atvasītēm un atbalsti viņu ieceres. Rudens pelēkumā dvēselē ieskanēsies romantiskas stīgas un sirds ilgosies pēc piedzīvojumiem.

SKORPIONS

Garastāvoklis mainīgs, tāpēc labāk turēties tālāk no stresa situācijām un kašķubuntēm. Uz dzīvi jāraugās ar optimismu, un tas tev izdosies. Iedvesmosi arī līdzcilvēkus.

STRĒLNIEKS

Ja risināmi attiecību jautājumi tad, ievēro, ka tā ir tikai tava un mīļotā cilvēka darīšana. Neapspried personīgo dzīvi ar citiem, cilvēkiem patīk patrīt mēles.

MEŽĀZIS

Svarīgas sirdslietas. Varbūt viss nebūs tā, kā tu vēlētos. Jāgādā par saskaņu ar mīļoto un jāizvairās diktēt savus noteikumus. Brīvajiem ļaudīm jāturas tālāk no avantūrām.

ŪDENSVĪRS

Saimnieciska diena. Ja mājās darāmi vēl kādi rudens darbi, noorganizē nelielu talku. Un pēcāk pacienā visus ar gardu maltīti. Ideālā variantā – brīvā dabā.

ZIVIS

Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar turpinājumu – flirts un romantika. Ģimenes cilvēkiem iespējas iepazīt vienam otru no jauna. Šodien daudz emociju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu