"OnlyFans" modele, kura nogalināja savu puisi, melojusi par būtiskiem faktiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Sava puiša nogalināšanā apsūdzētā interneta satura abonēšanas pakalpojuma "OnlyFans" modele Kortnija Klenija melojusi, ka to darījusi pašaizsardzības nolūkos, tiesas sēdē apgalvoja Maiami štata prokurore, vēsta medijs "Insider".

Tiesas sēdē notika uzklausīšana, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. 26 gadus vecā jauniete tiek apsūdzēta otrās pakāpes slepkavībā, kas ir noziegums. Klenija savu vainu nav atzinusi.

Uzklausīšanas laikā liecināt tika aicināts arī Klenijas tēvs Kims Klenijs. Viņš teica, ka viņa meita "absolūti" neapdraudēs viņu ģimeni, un sacīja, ka Klenija neatgriezīsies pie "OnllyFans" satura veidošanas.

Kā vēstīts, 26 gadus vecā "Instagram" un "OnlyFans" zvaigzne tika arestēta un apsūdzēta otrās pakāpes slepkavībā saistībā ar viņas drauga Kristiana Obumseli nāvējošo saduršanu.

Obumseli, kurš bija kriptovalūtas investors, pirms nāves viņš savā tālrunī ierakstīja strīdu abu starpā. Ierakstos var dzirdēt, kā Klenija kliedz uz Obumseli un izsaka rasistiskus komentārus.

Noprotams, ka pāris strīdējies pēc tam, kad Obumseli, braucot ar velosipēdu, pasveicināja kādu sievieti, bet par to nepastāstīja Klenijai.

Miami prokurore Ketrīna Fernandesa Rundla iepriekš publiskoja lifta kameru kadrus, kurā, pēc viņas teiktā, redzama Klenija kā primārais agresors.

Klenija ir atzinusies sava drauga noslepkavošanā, kas notika šī gada aprīlī luksusa dzīvoklī Maiami.

Klenijas advokāti apgalvoja, ka slepkavība notikusi pašaizsardzības nolūkos.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu