Olga Kambala atklāj detaļas par pikanto fotosesiju pie Aleksandra Sokolova

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ olgakambala

Viesojoties "STV Pirmā!" rubrikā "Kad satiekas Viņš un Viņa", Olga Kambala pastāstīja vairāk par pikanto fotosesiju, kur Kambalas pozēja pilnīgi kaili fotogrāfam Aleksandram Sokolovam.

Viņa atklāja, ka sākumā Olga pie Sokolova devusies viena. Ejot mājās, viņa vīram aizsūtījusi visneķītrāko bildi, tajā momentā viņa sajutusi vīra greizsirdību. Vēlāk Olga piedāvājusi vīram pāra fotosesiju, un Kaspars piekritis.

Olga atceras ar sajūsmu Sokolova profesionalitāti, sakot, ka tā neesot bijusi parasta fotografēšanās, bet gan psiholoģisks process.

"Es biju pārsteigta, viņš ir īsts mākslinieks! Ģēnijs. 300 bildes un visas smukas."

Vaicāta, vai fotosesijas laikā var arī erotiski atvērties, Olga saka: "Pie Sokolova - jā, pie citiem fotogrāfiem - nē." 

Vietnē "Instagram" gan Kaspars Kambala, gan Olga publiskojuši daļu no fotosesijas. Pie katras no fotogrāfijām pāris ierakstīja arī sirsnīgus vārdus un citātus, kurus velta viens otram.

"Viņš nav ideāls. Jūs arī neesat, un jūs abi nekad nebūsiet perfekti. Bet, ja viņš var likt jums pasmieties vismaz vienu reizi, liek jums aizdomāties un ja viņš atzīst, ka ir cilvēks un pieļauj kļūdas, turiet viņu cieši un dodiet viņam visu, ko varat," leģendārā mūziķa Boba Mārlija citātu Kasparam veltīja Olga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kambala (@olgakambala)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka raidījuma ietvaros Olga tika iztaujāta par seksuālo dzīvi, taču, lai cik Olga būtu atklāta par visiem citiem jautājumiem, par seksuālo dzīvi viņa publiski runā nelabprāt.

Raidījuma vadītājs vaicāja, kas ir foršākais viņas seksuālajā dzīvē, uz ko Olga atbildēja: "Foršākais ir tas, ka tas ir mūsu, ko mēs negribam nevienam rādīt."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu