Katrīne Sauliete par tūkstošiem maciņā: Katru mēnesi varēju iegādāties labu automašīnu skaidrā naudā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Katrīne Sauliete, viesojoties TV raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti runā par tūkstošiem savā maciņā un ļauj noprast, cik labi pelna.

Viņa neslēpj, ka par ienākumiem nesūdzas, un, lai gan šobrīd peļņa ir sarukusi, taču tik un tā ir gana laba, lai uzņēmēja var baudīt ceļojumus un palutināt sevi ar dārgu zīmolu apģērbiem un aksesuāriem.

"Nauda nāk caur enerģijām, tāpēc, cik es esmu atdevusi caur cilvēkiem, tik man nāk atpakaļ."

Vaicāta, ap kādiem cipariem grozās viņas ikmēneša ienākumi, Sauliete atbild: "Es katru mēnesi varēju iegādāties labu automašīnu skaidrā naudā. Mierīgi. Protams, sākoties karam, ienākumi ir samazinājušies uz pusi, bet vienalga alga ir liela, un zinu, ka var labāk.

70 tūkstoši mēnesī ir summa, uz kuru viņa tiecas. Viņa ir pārliecināta, ka to var sasniegt.

Viņa stāstīja arī to, ka par nopelnīto naudu varēja visu ģimeni aizvest uz Maiami,  lidmašīnas biļetes vien esot maksājušas astoņus tūkstošus eiro.

"Mēs nedomājām, kur ko mēs tērējam. Tas bija mans sapnis no bērnības, man to vajadzēja, es ar to pabaroju sevi."

Runājot par pirkumiem, Sauliete neslēpj, ka, sākot pelnīt vairāk, viņa naudu notriekusi neloģiskos pirkumos, kā, piemēram, par somiņām, kas maksājušas vairākus tūkstošus eiro. "Man tas bija vajadzīgs, jo man vajadzēja izbaudīt, ka es to varu."

Pavīdēja runas arī par to, ka Sauliete, iespējams, pelna vairāk par savu līgavaini, taču viņa to ne apstiprina, ne noliedz, sakot, ka nezina, cik viņš pelna. Sauliete saka vien to, ka ļauj sevi lutināt. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Sauliete nupat paziņoja par saderināšanos ar savu mīļoto vīrieti - pilotu Pēteri Vasiļevski. Romantisko bildinājumu viņa saņēma Parīzē, pašā Eifeļa torņa priekšā.

Sauliete ir arī viena no Krievijas kompānijas "NL International" preču izplatītājām, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete vairākkārt uzsvērusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu