Rīgā notiks Dažādības un iekļaušanas forums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Vlada Maraj/Shutterstock

22. novembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks Dažādības un iekļaušanas forums 2022. Pasākumu organizē Latvijas dažādības harta, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, LGBT un viņu draugu apvienība "Mozaīka", informatīvi atbalsta TVNET GRUPA.

Forumā notiks sarunas par dažādības ietekmi uz ekonomikas attīstību un investīciju piesaisti, par to, kā veidot ceļu uz cieņpilnu valsti un pašvaldību, par to, kādas ir dažādības iekšējās un ārējās ietekmes un par dažādību kā komunikācijas objektu. Atsevišķā sarunā tiks izskatīti dažādības vadības labo prakšu piemēri.

Forumu atklās Zane Petre, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā vadītāja, Mārtiņš Staķis, Rīgas domes priekšsēdētājs, Zaiga Pūce, Sabiedrības integrācijas fonda direktore, Christian Heldt, Vācijas vēstnieks Latvijā, Kaspars Zālītis, Latvijas dažādības hartas vadītājs.

Foruma īpašā viešņa būs prof. Dr.iur Sanita Osipova, bijusī Satversmes tiesas tiesnese. Viņa uzstāsies ar lasījumu par tēmu "Dažādība un iekļaušana ir mūsu sabiedrības attīstības pamatā".

Dalība forumā ir bezmaksas un klātienē ar reģistrāciju.

Tiesšaistē forumu varēs vērot arī portālā TVNET, kā arī Latvijas dažādības hartas un Sabiedrības integrācijas fonda "Facebook" lapās. Foruma detalizēta programma un reģistrācija pieejama šeit.

Latvijas dažādības hartai ir pievienojušies jau vairāk nekā 60 Latvijas uzņēmumi, valsts iestādes, pašvaldības un nevalstiskās organizācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu