Laima Vaikule bauda Tenerifes sauli un svin dzimtenes svētkus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ laima_vaikule_official

Dziedātāja Laima Vaikule publiskojusi vasarīgus un patriotiskus kadrus no saulainās Tenerifes. 

Uzņemtajos kadros Vaikule pozē saulrietā, plati smaidot. Vērīgākie fani komentējuši arī to, ka priecājas redzēt dziedātājas dabīgos matus, jo viņa ilgu laiku tos slēpa zem šallēm un cepurēm. Citi izteica apbrīnu par to, cik eleganta un stilīga ir Laima. 

Tenerifē svinīgi tika atzīmēta arī Latvijas 104. dzimšanas diena. To dziedātāja nosvinēja kopā ar Elitu Mīlgrāvi, kura ziemu pārlaiž Tenerifē. Restorānā baudītas svētku vakariņas, plīvojot Latvijas karogam, un svētku galds tika rotāts ar sarkanbaltsarkanām svecēm. 

Citās fotogrāfijās Vaikulei un Mīlgrāvei pievienojusies arī producente Olga Solovjeva. Zināms, ka šīs dāmas vieno pasākums "Laima Rendezvous Jurmala".

Septembra sākumā Vaikule atklāja, ka uzstāšanās Daugavas stadionā, maestro Raimonda Paula daiļradei veltītajā "Latvijas mūzikas lielkoncertā" viņai esot pēdējā Latvijā šajā gadā.

Par Vaikules veselības stāvokli mēļoja jau labu laiku, fanus īpaši bažīgus darīja dziedātājas frizūra, ko viņa rūpīgi slēpa. Rudenī viņa komentēja savu veselības stāvokli, sakot: "Tā vietā, lai kaut ko teiktu, labāk vienkārši sacīšu tā: lūdziet dievu par mani! Es būšu laimīga. Teikšu paldies, jo es arī par visiem jums lūdzos."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu