Otrdienas horoskops: 22. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: VOJTa Herout/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 22. novembrim.

AUNS

Ļoti mundrs noskaņojums. Būsi gatavs piedalīties un iesaistīties teju vai visur, kur tevi aicina. Ir vērts atsvaidzināt zināšanas un mācīties to, kas nepieciešams darbā.

VĒRSIS

Darbā daudz pienākumu, taču veiksme smaidīs un panākumi garantēti. Vakarā mājās risināmi ģimenes jautājumi un šis un tas pārdomājams saistībā ar attiecību tēmu.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā iespējamas situācijas, kurās jārod jauni, vēl nebijuši risinājumi. Šī iemesla dēļ kaut kas var aizkavēties, taču tu diezgan ātri sapratīsi – ko un kā darīt.

VĒZIS

Ja kaut kas mainās darba vidē, vai parādās jaunas iespējas, tad precīzi jāizrunā nosacījumi, darbu apjoms, atalgojums un viss jānostiprina līgumā. Tas pats attiecas uz jauniem biznesa projektiem.

LAUVA

Saspringta diena. Var atklāties, ka cilvēki, uz kuriem esi paļāvies, savu darāmo nav paveikuši godam. Tas ir pamatots iemesls būt piktam. Vakarā izej garākā pastaigā, lai izvēdinātu galvu.

JAUNAVA

Ar aizrautību ķersies pie jebkura darba, un būs labi rezultāti. Daudz uzmanības jāvelta arī ģimenes locekļiem – kādam nepieciešams padoms, kādam praktiska palīdzība.

SVARI

Darbā vēlēsies paveikt vairāk nekā patlaban iespējams. Ja kaut kas buksē, nesatraucies – izdarīsi vēlāk. Šodien vairāk jāpievēršas privātajai dzīvei un attiecību tēmai.

SKORPIONS

Kārtojot lietišķas darīšanas, ar juridiskiem jautājumiem un līgumiem jābūt apdomīgam. Būtu vēlama kompetenta jurista konsultācija. Lai drošāk un prāts mierīgs.

STRĒLNIEKS

Darba lietās var būt neparedzētas situācijas, plānu maiņas un jukas. Tad galvenais – necenties risināt strauji, bet apdomā, ko un kā labāk izdarīt. Kā mēdz teikt: "Steidzies lēnām."

MEŽĀZIS

Gribēsi, lai darbā vai biznesā viss notiek pēc tava prāta. Daži kolēģi tomēr vēlēsies plašāku skaidrojumu. Loģika ir tava stiprā puse - izskaidrosi, pamatosi un darbi ies no rokas.

ŪDENSVĪRS

Vajag pievērsties peļņas palielināšanai. Var uzrasties seni darījumu partneri ar saviem priekšlikumiem vai jauni kompanjoni. Veidosies auglīga sadarbība.

ZIVIS

Ja esošais darbs vairs netīk, tad sūti CV un meklē jaunas iespējas, vai aktīvi darbojies privātajā biznesā. Taču, lai ko tu pasāktu, runā par samaksu un peļņas sadali.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu