"Positivus" paziņo par 15. festivāla norisi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Positivus" festivāls.
"Positivus" festivāls. Foto: Juris Lisovs / TVNET

Nākamajā vasarā 14. un 15. jūlijā festivāls "Positivus" norisināsies jau piecpadsmito reizi. Arī nākamgad tas notiks Rīgā, Lucavsalā. 

Tikai trīs dienas, sākot no trešdienas, 23. novembra, pirmās festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko "Early Bird" biļešu cenu mājaslapā un "Biļešu Serviss" tīklā.

"Positivus" komanda strādā, lai sarūpētu programmas ziņā iespaidīgāko mūzikas festivālu Baltijā un savā 15. norises gadā sagādātu vairākus jaunumus, un programmas ziņā pārspētu visus līdzšinējos festivālus.

"Mēs mīlam, to ko darām, un esam gandarīti, ka šo daudzo gadu laikā izdevies piedzīvot tik daudz neticami spēcīgu mākslinieku uzstāšanos un esam tikuši nominēti Eiropas festivālu balvai kā "Best-Medium Sized Festival 2022". Tas viss pateicoties ikvienam, kurš apmeklējis festivālu šo gadu laikā, dodot mums iespēju ar vēl lielāku jaudu turpināt un iepriecināt mūzikas cienītājus no visas Baltijas un citām valstīm," tā festivāla rīkotāji.

Pēc vairāku gadu pārtraukuma, šovasar festivāls pirmo reizi notika Rīgā, kur ar nepieredzētu publikas enerģiju un līdzjušanu tika piedzīvoti vairāku superzvaigžnu priekšnesumi - t.sk., A$AP Rocky, Megan Thee Stallion u.c.

Foto: Positivus 2022

Tikai līdz 25. novembrim festivāla mājaslapā, "Biļešu Serviss" kasēs un "Biļešu serviss" interneta vietnē biļetes uz nākamā gada "Positivus" festivālu būs pieejamas par "Early Bird" biļešu cenu.

  • 2 dienu biļete maksās 69 eiro, VIP biļete 199 eiro.
  • 1 dienas biļetes būs pieejamas līdz ar galveno mākslinieku izziņošanu.

Biļešu cena mainīsies no 26. novembra un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks nākamajā gadā! 2023. gadā festivālā vairāk nebūs telšu pilsētiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu