Aprit gads kopš ugunsnelaimes kaķu mājā "Ķepu ķepā", kas atņēma 21 ķepaiņa dzīvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ķepu-ķepā".
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ķepu-ķepā". Foto: Jānis Škapars/TVNET

2022. gada 21. novembrī aprit gads kopš Jelgavas novada Dzīvnieku aizsardzības biedrības "Ķepu-Ķepā" kaķu mājā notika traģēdija - nakts vidū izcēlās ugunsgrēks, kura rezultātā māja nodega līdz pamatiem, uz citiem medību laukiem aizvedot 21 ķepaini.

"To nekad nespēsim izdzēst no savām atmiņām, šis mūžam sāpēs un nāks līdzi..." sociālajā vietnē "Facebook" šodien traģēdijas gadadienā raksta "Ķepu-Ķepā". 

"Šovakar aizdedzam sveces un kopā atceramies katru no viņiem - Kaža, Rozij, Taksiņ, Ārčij, Grietiņ, Kika... Visi, visi, mīļie kaķīši, vienmēr būsiet un paliksiet mūsu, Ķepu komandas, sirdīs. Piedodiet, ka nenosargājām..."

Kā vēstīts, dzīvnieku aizsardzības biedrības "Ķepu-ķepā" kaķu mājā pērnā gada 21. novembrī izcēlās postošs ugunsgrēks, kā rezultātā bojā gāja 21 kaķis. Neatkarīgo ekspertu asociācijas biedri secināja, ka notikusi ļaunprātīga dedzināšana, tāpēc biedrības vadītāja Gundega Bidere, pamatojoties uz šo ekspertu ziņojumu, vērsusies policijā. Tomēr šī gada 23. februārī biedrības vadītāja pavēstīja - policija to traktē kā nelaimes gadījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu