"Es runāju, kad gribu.." Ronaldu beidzot komentē skandalozo interviju pirms PK

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Krištianu Ronaldu sarunā ar medijiem komentējis neseno interviju ar Pīrsu Morganu, kas publiskajā telpā sacēlusi plašu ažiotāžu.

Pirms došanās uz Pasaules kausa finālturnīru Ronaldu apsēdās uz 90 minūšu garu sarunu ar Pīrsu Morganu. Šīs intervijas laikā viņš nekautrējās asi kritizēt gan savu līdzšinējo klubu Mančestras "United", gan treneri Ēriku ten Hāgu.

Pēcāk ārzemju medijos parādījās ziņas, ka "United" Ronaldu atpakaļ no Pasaules kausa izcīņas negaida.

Beidzot Ronaldu uz sarunu ar Morganu ir publiski komentējis, norādot, ka, viņaprāt, šis nav bijis nepareizs laiks tāda rakstura sarunai.

"Manā dzīvē pareizais brīdis, ir tad, kad es to par tādu uzskatu. Man nav jāuztraucas par to, ko domā citi. Es runāju, kad gribu. To zina visi. Lūdzu, neprasiet [Portugāles] spēlētājiem par mani. Vaicājiet viņiem par Pasaules kausu," sacīja Ronaldu.

Slavenais futbolists sevi nosauca par "ložu necaurlaidīgu", piebilstot, ka papildus publicitāte, ko viņš atnesis uz izlases ģērbtuvēm valstsvienību neietekmēšot.

"Šī ir ambicioza komanda, kas ir izsalkusi un koncentrējusies. Es esmu pārliecināts, ka [mana intervija] šo koncentrāciju nesagraus," sacīja Ronaldu, piebilstot, ka teju viss, kas ir saistīts ar viņu, spējot radīt ažiotāžu.

Pēcāk kļuva zināms, ka slavenā futbolista un "United" ceļi, kā jau bija paredzams, ir šķīrušies.

Šajā sezonā Ronaldu Anglijas premjerlīgā laukumā ir izgājis 10 mačos, izceļoties tikai ar vienu vārtu guvumu. Leģendārais futbolists Pasaules kausa izcīņā pārstāvēs Portugāles valstsvienību, aizvadot savu, visticamāk, pēdējo finālturnīru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu