Šmitam pieticīgs sniegums pret Artūra Kuruca pārstāvēto "Baskonia"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits.
Rolands Šmits. Foto: https://www.facebook.com/bczalgiris

Latvijas basketbolists Rolands Šmits trešdien guva divus punktus zaudējumā ULEB Eirolīgas spēlē, Kauņas "Žalgiris" izbraukumā piekāpjoties Artūra Kuruca pārstāvētajai Vitorijas "Baskonia".

"Žalgiris" bija spiests atzīt Vitorijas "Baskonia" pārākumu, kas mājās svinēja uzvaru ar 93:73 (21:20, 21:24, 22:14, 29:15).

Šmits laukumā pavadītajās 23 minūtēs un 27 sekundēs realizēja vienu no septiņiem divpunktu metieniem un aizmeta garām abus tālmetienus. Viņš arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz pārķēra bumbu, pieļāva vienu kļūdu, sakrāja divus noteikumu pārkāpumus, izprovocēja vienu piezīmi pretiniekam, kā arī sakrāja efektivitātes koeficientu viens.

Pretinieku komandā Kurucs nebija pieteikumā un nespēlēja.

Mājinieku rindās pa 19 punktiem guva Metjū Kostello, kurš sakrāja arī septiņas atlēkušās bumbas, un Dariuss Tompsons, 15 punktus guva Pjerijā Anrī, bet 14 - Vanja Marinkovičs.

Lietuvas vienībā 18 punktus sakrāja Edgars Ulanovs, 17 - Kīnens Evanss.

Vitorijas komanda izcīnījusi piecas uzvaras un ieņem sesto vietu, bet Kauņas vienība ar tādu pašu bilanci ir septītā.

Arī šajā sezonā Eirolīgā spēlē 18 komandas, kuras aizvada divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Stambulas "Anadolu Efes", kas finālcīņā Belgradā ar 58:57 uzveica Madrides "Real", turnīrā uzvarot otro sezonu pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu