VIDEO ⟩ Pirms mēneša netālu no Tīreļu purva pazuda 63 gadus vecs vīrietis. Tuvinieki aicina palīdzēt meklēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bezvēsts pazudušais Jānis Zarovskis.
Bezvēsts pazudušais Jānis Zarovskis. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sestdien, 26. novembrī, plkst. 9 no rīta tiek organizēta atkārtota meža pārmeklēšana, lai atrastu jau vairāk nekā mēnesi pazudušo 63 gadus veco Jāni, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Brīvprātīgo tikšanās vieta ir autostāvvietā pie "A9" šosejas, netālu no Sumragu brāļu kapiem.

Pirms mēneša, 24. oktobrī, pa ceļam uz savu mājvietu Jāņa Čakstes ielā, Dobelē, bez vēsts pazuda 63 gadus vecais Jānis Zarovskis. Vīrietis brauca pa Liepājas šoseju A9 ar pelēku “Audi A4” automašīnu. Jānis pēdējo reizi redzēts degvielas uzpildes stacijā "Astarte" Rīgas ielā, Valgundes pagastā.

Vīrietis nu jau mēnesi ir pazudis bez vēsts, un viņa ģimene aicina brīvprātīgos apkārtnes iedzīvotājus piedalīties meklēšanas operācijā. 

Vīrietis ir 180 centimetrus garš un 95 kilogramus smags, radinieki viņu raksturo kā druknu. Jānim mugurā bija pelēka vējjaka, tumšas džinsu bikses, kājās sporta apavi.

Īsi pirms pazušanas Jānis saskārās ar cilvēkiem, kas no viņa caur viltu un meliem izkrāpa prāvu naudas summu. Šobrīd esot grūti spriest, kāpēc Jānis devās tik dziļi iekšā mežā, taču finansiālās problēmas varētu būt viens no faktoriem, kas motivējis meklēt vienatni.

Meita pieļauj, ka viņam varētu arī būt kļuvis slikti – esot bijušas problēmas ar sirdi, trombi. Iespējams, viņš varēja doties uz A9 šoseju un no turienes kur tālāk. Tuvinieki to nezina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu