Magones Liedeskalnas mājās notikusi ielaušanās (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas mājās notikusi ielaušanās. Par šaušalīgās nakts notikumiem Magone stāsta "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā epizodē. 

Magone stāsta, ka vakars ritējis kā ierasts. Viņa likusi bērnus mazgāties pirms gulētiešanas, un te pēkšņi izdzirdējusi, ka mājā kāds cenšas ielauzties. "Pa katliem grab, es pārbijusies. Visu pametu, skatos - roka durvīs parādās."

"Šoks, bailes. Žanis bija pēdējā versija, kas manās smadzenēs tai brīdī bija. Es domāju, mazums, kāds nāk izrēķināties," savas sajūtas stāsta Magone.

Magone rokās paņēmusi gaļas āmuru, ja nu nāktos aizstāvēties. "Gaļas āmurītis ir laba štelle, abos galos ir metāli, ja vajag, tad pa ceļgalu vai pa olām, un izslēgts variants."

Izrādījās, ka mājās lauzās Žanis. Magone pilnīgā tumsā izskrējusi no mājas, slēpjoties siena gubā. "Bērnības pieredze man lieti noderēja, kad mammai bija kautiņi mājās. Tas laikam ir asinīs, ko darīt, kā glābties, kā sevi pasargāt. Bērnībā bija cirvji, naži, gāzes baloni," skaudrajās atmiņās dalās Magone.

Bezbailīgā rakstniece, stundu gaidot laukā basām kājām, sagaidīja policiju. Likumsargi palīdzējuši tikt galā ar radušos situāciju, uzklausot gan Magones, gan Žaņa sakāmo. Žanim tika atgādināts, ka viņš "Avotiņos" nedrīkst atrasties. Magone stāstīja, ka Žanis esot kliedzis, ka šī ir viņa māja, taču Žanim ir tiesas liegums "Avotiņu" mājā atrasties. Esot bijusi asa vārdu pārmaiņa, līdz policija Žani aizvedusi.

Magone gan nezina, kā situācija risināsies tālāk, bet lieta ir nonākusi likumsargu redzeslokā. "Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone ar Žani joprojām attiecības risina ar tiesas starpniecību.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu