Ronaldu mačā pret Ganu sasniedzis neglaimojošu atzīmi, kas nav pieredzēta 12 gadus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AP/Scanpix

Izejot laukumā mačā pret Ganas valstsvienību, Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu sasniedza ne pārāk glaimojošu atzīmi.

Jau ziņots, ka šonedēļ Ronaldu un Mančestras "United" ceļi šķīrās pēc abpusējas vienošanās. Pamats šādam notikumu pavērsienam bija Ronaldu skandalozā intervija ar Pīrsu Morganu, kurā viņš nekautrējās kritizēt nedz klubu, nedz tā galveno treneri Ēriku ten Hāgu.

Protams, spekulācijas par futbolista nākamo darba vietu jau ir sākušās, bet šobrīd viņš oficiāli ir bez kluba.

Katarā notiekošajā Pasaules kausa finālturnīrā piedalās kopumā 831 spēlētājs un Ronaldu ir vienīgais no viņiem, kuram šobrīd nav kluba. 

Pēdējo reizi Pasaules kausa finālturnīra mača pieteikumā spēlētājs bez kluba bija atrodams 2010. gadā. Toreiz gan Austrālijas izlases futbolists Kregs Mūrs, gan Jaunzēlandes pussargs Saimons Eliots bija bez darba vietas.

Tiesa, Ronaldu mačā pret Ganu sasniedza arī vairākas vēsturiskas un pozitīvas atzīmes. Tas bija viņa 192. mačs valstsvienībā (visu laiku trešais labākais rezultāts). Ronaldu uzsāka savu piekto Pasaules kausa finālturnīru (dalīts labākais rekords vēsturē). 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu