Noskaidrotas sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." pusfinālistes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovā "Caur ērkšķiem uz..." 5. sezonas fināls strauji tuvojās. Pamazām to sāk apjaust arī šova dalībnieces. Aprimst sīkās nesaskaņas un mīlas intrigas, sāk rasties vēlme noturēties šovā pēc iespējas ilgāk. Šonedēļ eksperti lēma, ka šovs jāpamet ekspresīvajai un mākslinieciskajai Ievai.

Šova vadītājs Jānis Bukums dalībniecēm atgādināja: "Projekts beigsies, bet ir laiks jau šobrīd ļoti nopietni sākt domāt par to brīdi, kad jūs atgriezīsieties savā vidē - kā turpināsiet, lai grūtais laiks vienkārši netiktu nomests zemē."

Gan dalībnieces, gan eksperti lēma, ka šovs jāpamet 27 gadus vecajai Ievai no Jūrmalas, kura uzaugusi alkoholiķu ģimenē un apreibinošas vielas lietojusi jau no 12 gadu vecuma.

Ieva ir "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā iepazītās Unas māsa. Pēc dabas šerpa: ne reizi vien likusi lietā fizisku spēku, lai tiktu galā ar vecākiem – alkoholiķiem un aizstāvētu brāli. Pēc sakara, kuru reibuma dēļ neatceras, kļuvusi par mammu meitiņai. Kopš drauga došanās viņsaulē cenšas atgūt dzīvesprieku. Vēlas iemācīties būt laba mamma un atrast pastāvīgu darba vietu.

Bukums norādīja, ka Ieva ir gatava pamest projektu. "Tev bija vajadzības - noteikts daudzums - tu viņas piepildīji un pēc tam palika neinteresanti."

Jaunā sieviete par izbalsošanu pārāk nebēdā un norāda, ka viņai plānā apgūt pavisam jaunas lietas un sākt pilnīgi citu dzīvi.

"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Ieva
"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Ieva Foto: Gatis Gierts/ Publicitātes

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Ērkšķu" dāmas apciemoja arī šovu zvaigzne Olga Kambala. Tikšanās laikā dalībniecēm bija iespēja ļauties gan sievišķīgām sarunām, gan procedūrai Olgas vadībā. Šovu zvaigzne dalījās arī savā stāstā par to, kā pārvarēja vienu no dzīves grūtākajiem posmiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu