Svētdienas horoskops: 27. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: OlegDoroshin/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 27. novembrim.

AUNS

Aktualizēsies attiecību tēma. Kaislības mutuļos, bet svarīgs arī intelektuālais moments. Apmeklē kopā ar mīļoto kādu pasākumu, kurā gūtie iespaidi vēl vairāk satuvina.

VĒRSIS

Saimniecības darbi un dažādi sadzīves pienākumi. Vari veikt pārkārtojumus vai doties iepirkšanās tūrē. Neliedz savu atbalstu un padomu radiniekiem.

DVĪŅI

Pirmajā vietā privātās dzīves tēma un sirdslietas. Visas situācijas izrunā ar mīļoto cilvēku, lai mājās valda miers un harmonija. Brīvajiem ļaudīm tikšanās, kas uzšķiļ simpātijas.

VĒZIS

Pievērsies bērnu vēlmēm un vajadzībām. Uzklausi un atbalsti atvasīšu ieceres, tikai nesāc pamācīt un uztiept savu viedokli kā vienīgo vispareizāko.

LAUVA

Esi tolerants un saprotošs attiecībās ar mājiniekiem, nemēģini par katru cenu iedibināt savu kārtību. Ja gatavojies pirkt tehniskas ierīces, pārbaudi kvalitāti, kā arī ievēro lietošanas instrukcijas.

JAUNAVA

Vislabāk jutīsies ģimenē starp savējiem. Paveiciet mājas darbus un dodieties uz kādu pasākumu, tas sniegs pozitīvas emocijas. Vakarā jāsaplāno jaunās nedēļas darbi.

SVARI

Šodien vissvarīgākā tēma – sirdslietas. Iespējamas viedokļu atšķirības ar mīļoto cilvēku, taču nevajag strīdēties vai apvainoties. Dzīve dota, lai to izbaudītu.

SKORPIONS

Gādā par saticību ģimenē, nesatraucies par niekiem un domstarpības mēģini nogludināt diplomātiskā ceļā. Var nākties risināt pedagoģiskus jautājumus, bet dari to mierīgi.

STRĒLNIEKS

Izrunājies šodien ar tuviniekiem par ikdienas darbu sadali jaunajā nedēļā, lai viss nav uz taviem pleciem. Pretējā gadījumā radīsies stress un tas atsauksies arī uz mājas dzīvi.

MEŽĀZIS

Diezgan saspringta un nemierīga diena. Diskusijās iespējamas viedokļu atšķirības un strīdi. Ja kādas problēmas sirdslietās, risināšanu labāk atlikt uz vēlāku laiku.

ŪDENSVĪRS

Mājās miers, saticība un interesantas sarunas – var dzimt kādi jauni plāni. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējas izveidot stabilas attiecības, uz drošiem pamatiem.

ZIVIS

Izgulies, atpūties, palasi, noskaties labu filmu vai koncertu. Saimniecības darbi vai iepirkšanās tūre pagaidīs. Jākrāj spēki nākamajam darba cēlienam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu