VIDEO ⟩ Rīdziniece saņem brīdinājumu par vismaz septiņu gadu senu parādu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Rīdziniece Sandra  savā e-pastā pamanījusi viņas vīram adresētu vēstuli no parādu piedzinējiem. Izrādījies, ka problēma meklējama vismaz septiņu gadu senā pagātnē, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Parādu piedzinēji, sazvanīti pa telefonu, atteikušies atbildēt uz jautājumiem. Vien īsi paskaidrojot, ka parāds izveidojies par "Tet.lv" pakalpojumiem.

Tāda atbilde laulātos izbrīnījusi visvairāk, jo 2015. gadā viņi nolēmuši no "Tet.lv" jeb tolaik vēl "Lattelecom" televīzijas atteikties un līgumu lauzuši, pirms tam godprātīgi samaksājot visus rēķinus, kā stāsta Sandra.

Viņa sazinājusies arī ar "Tet.lv", kur klientu konsultante raisījusi vēl lielāku apjukumu, paskaidrojot, ka parādu neesot, taču izveidojusies pārmaksa 11 eiro apmaksā.

Sieviete neizpratnē, kādēļ ne par pārmaksu, ne parādu 17 eiro apmērā neviens nav bildis ne vārda jau vismaz septiņus gadus.

Latvijas tehnoloģiju un izklaides pakalpojumu uzņēmuma "Tet.lv" pārstāve Laura Jansone raidījumam skaidro, ka parādā par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem Sandras vīrs nav. Viņa paskaidro, ka, visticamāk, klients savulaik nav laikus apmaksājis kādu rēķinu un tādēļ informācija par parādu nodota "Paus Konsults" darbiniekiem.

Interneta vidē par "Paus Konsults" publicēta vesela sūdzību jūra – lielākoties, par nekvalitatīvu klientu servisu, novēlotu brīdinājumu nosūtīšanu un nepietiekamas informācijas sniegšanu atrodamas vismaz 88 sūdzības.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu