Lapinskis un Ķēniņš ar rezultatīvām piespēlēm izcīna uzvaras Šveices čempionāta spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlsases spēlētājs Ronalds Ķēniņš
Latvijas hokeja izlsases spēlētājs Ronalds Ķēniņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucēji Oskars Lapinskis un Ronalds Ķēniņš piektdien, 25. novembrī, ar rezultatīvu piespēli Šveices hokeja virslīgas (NL) spēlē palīdzēja nodrošināt uzvaru attiecīgi Langnavas "Tigers" un "Lausanne".

"Tīģeri" mājās ar 2:1 (0:1, 0:0, 2:0) pieveica "Kloten" komandu.

Latvijas hokejists 48. minūtē rezultatīvi piespēlēja Sami Lepisto, kurš panāca 1:1.

Lapinskis laukumā bija 18 minūtes un vienu sekundi, četras minūtes un 18 sekundes spēlējot vairākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja vienu metienu pa vārtiem un bloķēja divus pretinieku raidījumus.

Ķēniņa un vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā "Lausanne" viesos pagarinājumā ar 6:5 (2:3, 2:0, 1:2, 1:0) pārspēja "Ajoie".

Ķēniņš 16. minūtē rezultatīvi piespēlēja Lukasam Frikam komandas pirmo vārtu guvumā, panākot 1:2.

Uzbrucējs uz ledus bija 15 minūtes un 26 sekundes, no kurām četras minūtes un vienu sekundi spēlēja mazākumā. Latvieša kontā arī viens metiens pa vārtiem.

Punnenovs tika galā ar 30 pretinieku metieniem, atvairot 85,71% metienu.

Zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas savā laukumā ar 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) piekāpās "Bern".

Smirnovs no deviņām minūtēm un piecām sekundēm laukumā 17 sekundes spēlēja mazākumā, bet Smons trijās minūtēs un 20 sekundēs laukumā sakrāja +/- rādītāju +1.

Turnīra tabulā līdervienība ir Smirnova un Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas 23 mačos izcīnījusi 52 punktus. "Lausanne" ar 28 punktiem 24 spēlēs atrodas 12.vietā, bet "Tigers" ar tādu pašu bilanci 14 komandu konkurencē ierindojas pozīciju zemāk.

Iepriekšējā sezonā NL otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Zug" hokejisti, kuri finālā ar 4-3 pieveica Cīrihes "Lions".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu